притисни ентер »

Љајиќ: Сега е момент за избори

Љајиќ: Сега е момент за избори

Љајиќ: Сега е момент за избори Претседателот на Социјалдемократската партија на Србија (СДПС) Расим Љајиќ смета дека сега е момент за парламентарни избори, со цел новата влада да добие целосен демократски капацитет и легитимет за решавање на прашањето за Косово. Како друга причина поради која би требало да се оди на избори Љајиќ ги наведе протестите

Љајиќ: Сега е момент за избори

Љајиќ: Сега е момент за избори

Претседателот на Социјалдемократската партија на Србија (СДПС) Расим Љајиќ смета дека сега е момент за парламентарни избори, со цел новата влада да добие целосен демократски капацитет и легитимет за решавање на прашањето за Косово. Како друга причина поради која би требало да се оди на избори Љајиќ ги наведе протестите на улиците каде се оспорува легитимитетот

Љајиќ: Сега е момент за избори

Љајиќ: Сега е момент за избори

Претседателот на Социјалдемократската партија на Србија (СДПС) Расим Љајиќ смета дека сега е момент за парламентарни избори, со цел новата влада да добие целосен демократски капацитет и легитимет за решавање на прашањето за Косово. Како друга причина поради која би требало да се оди на избори Љајиќ ги наведе протестите на улиците каде се оспорува легитимитетот

Љајиќ: Сега е момент за избори

Љајиќ: Сега е момент за избори

Претседателот на Социјалдемократската партија на Србија (СДПС) Расим Љајиќ смета дека сега е момент за парламентарни избори, со цел новата влада да добие целосен демократски капацитет и легитимет за решавање на прашањето за Косово. Како друга причина поради која би требало да се оди на избори Љајиќ ги наведе протестите на улиците каде се оспорува легитимитетот