притисни ентер »

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка погрешно им уплатила 120.000 долари на сметката на брачен пар од Пенсилванија, кои сите пари ги потрошиле. Според полицијата, тие си купувале теренско возило, приколки, тркачки автомобил и други предмети. На пријателите им поделиле 15 илјади долари. Двојката во Пенсилванија е обвинета за кражба откако потрошиле илјадници долари што една банка

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка погрешно им уплатила 120.000 долари на сметката на брачен пар од Пенсилванија, кои сите пари ги потрошиле. Според полицијата, тие си купувале теренско возило, приколки, тркачки автомобил и други предмети. На пријателите им поделиле 15 илјади долари. Двојката во Пенсилванија е обвинета за кражба откако потрошиле илјадници долари што една банка

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка погрешно им уплатила 120.000 долари на сметката на брачен пар од Пенсилванија, кои сите пари ги потрошиле. Според полицијата, тие си купувале теренско возило, приколки, тркачки автомобил и други предмети. На пријателите им поделиле 15 илјади долари. Двојката во Пенсилванија е обвинета за кражба откако потрошиле илјадници долари што една банка

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка погрешно им уплатила 120.000 долари на сметката на брачен пар од Пенсилванија, кои сите пари ги потрошиле. Според полицијата, тие си купувале теренско возило, приколки, тркачки автомобил и други предмети. На пријателите им поделиле 15 илјади долари. Двојката во Пенсилванија е обвинета за кражба откако потрошиле илјадници долари што една банка

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка по грешка им префрлила 120 илјади долари, тие сите пари ги потрошиле

Банка погрешно им уплатила 120.000 долари на сметката на брачен пар од Пенсилванија, кои сите пари ги потрошиле. Според полицијата, тие си купувале теренско возило, приколки, тркачки автомобил и други предмети. На пријателите им поделиле 15 илјади долари. Двојката во Пенсилванија е обвинета за кражба откако потрошиле илјадници долари што една банка

По грешка им легнале 120.000 долари на сметка

По грешка им легнале 120.000 долари на сметка

Двојка од Пенсилванија заработиле тужба за кражба, откако потрошиле илјада долари кои банката по грешка ги префрлила на нивна сметка, пренесува Б-би-си. Роберт (36) и Тифани (35) Вилијамс по грешка на банката се збогатија за 120.000 американски долари и потрошиле скоро се. Парот, освен со тужбата, се соочува и со повеќе од 100.000 долари казна за пречекорување

По грешка им легнале 120.000 долари на сметка

По грешка им легнале 120.000 долари на сметка

Двојка од Пенсилванија заработиле тужба за кражба, откако потрошиле илјада долари кои банката по грешка ги префрлила на нивна сметка, пренесува Б-би-си. Роберт (36) и Тифани (35) Вилијамс по грешка на банката се збогатија за 120.000 американски долари и потрошиле скоро се. Парот, освен со тужбата, се соочува и со повеќе од 100.000 долари казна за пречекорување

Банката по грешка им уплатила 108 илјади евра

Банката по грешка им уплатила 108 илјади евра

Роберт и Тифани Вилијамс се обогатиле преку ноќ со дури 108 илјади евра и за брзо време ги потрошиле сите пари. Овој пар ќе мора да ги врати парите. Според полицијата, парите биле потрошени за купување на теренец, приколка, спортски автомобил и други предмети. Парите на нивната сметка биле уплатени во мај а греката е воочена дури 20 дена подоцна. Наместо

По грешка им легнале 120.000 долари на сметка – Не губеле време, па купиле СЕ што можеле

По грешка им легнале 120.000 долари на сметка – Не губеле време, па купиле СЕ што можеле

ИЗВОР Скопје24 | септември 10, 2019 Пар од Пенсилванија заработил тужба за кражба, откако потрошил илјада долари кои банката по грешка ги префрлила на нивна сметка, пренесува ББЦ. Роберт (36) и Тифани (35) Вилијамс по грешка на банката се збогатија за 120.000 американски долари и потрошиле скоро се. Парот, освен со тужбата, се соочува и со повеќе од

По грешка им легнале 120.000 долари на сметка – Не губеле време, па купиле СЕ што можеле

По грешка им легнале 120.000 долари на сметка – Не губеле време, па купиле СЕ што можеле

Роберт (36) и Тифани (35) Вилијамс по грешка на банката се збогатија за 120.000 американски долари и потрошиле скоро се. Пар од Пенсилванија заработил тужба за кражба, откако потрошил илјада долари кои банката по грешка ги префрлила на нивна сметка, пренесува ББЦ. Роберт (36) и Тифани (35) Вилијамс по грешка на банката се збогатија за 120.000 американски

Овој пар добил 120.000 долари на сметката и мислеле дека сонуваат, но кога ги потрошиле сфатиле дека е кошмар

Овој пар добил 120.000 долари на сметката и мислеле дека сонуваат, но кога ги потрошиле сфатиле дека е кошмар

Што би направиле ако 120.000 долари мистериозно слетаа на вашата банкарска сметка? За повеќето луѓе, тоа звучи како сценарио од соништата, но ако си рековте себеси „ќе ги потрошам“, можеби двапати ќе размислите откако ќе слушнете за двојка од Пенсилванија, која е обвинета за кражба откако го направиле токму тоа. 36-годишниот Роберт и 35-годишната Тифани

По грешка на сметката на брачен пар префрлени 120.000 долари

По грешка на сметката на брачен пар префрлени 120.000 долари

Двојката, Роберт и Тифани Вилијамс, од Харисбург, Пенсилванија, се обвинети за кражба откако потрошиле десетици илјади долари што нивната банка погрешно ги пренела на нивната сметка. Судските документи наведуваат дека брачниот пар Вилијамс по грешка добил 120.000 долари и потрошил скоро сè. loading... Полицијата соопшти дека парот има повеќе од 100

По грешка од банката добиле 120 000 долари , па сега ги тужат за кражба (ВИДЕО)

По грешка од банката добиле 120 000 долари , па сега ги тужат за кражба (ВИДЕО)

Роберт и Тифани Вилијамс од Пенсилванија на 31. јуни по грешка на банкарската службеничка на сметката добиле 120 000 долари. Наместо да се јават во банката за да видат што се случило, тие ги потрошиле парите за само 20 дена. ,,Ќе проверев со банката пред да направам нешто. Јас не сум толку глупав, но некои луѓе понекогаш прават глупости“, рече Роберт