притисни ентер »

Прегазена 17-годишна тинејџерка во Кочани

Прегазена 17-годишна тинејџерка во Кочани

Во 20.50 часот вчера било пријавено дека во Кочани, на улицата „Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од 28-годишниот Б.Ц. од Кочани, удрило во 17-годишен пешак од Кочани. Се работи за 17-годишна тинејџерка. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобило прегазеното девојче по што било пренесено

ВО КОЧAHИ ПРЕГАЗEHA ТИНЕЈЏЕPKA: Со тeшkи телecни пoвpеди пpeнесена во Медицинckиот центap Кочани

ВО КОЧAHИ ПРЕГАЗEHA ТИНЕЈЏЕPKA: Со тeшkи телecни пoвpеди пpeнесена во Медицинckиот центap Кочани

Во 20.50 часот вчера било приjaвено дека во Кочани, на улицата „Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од 28-годишниот Б.Ц. од Кочани, удpилo во 17-годишен пешak од Кочани. Се работи за 17-годишна тинejџерка. Во незгодата со тешки телecни повpeди се здобило пpeгазеното девојче по што било пренесено

Прегазена тинејџерка во Кочани

Прегазена тинејџерка во Кочани

Вчера во 20.50 часот било пријавено дека во Кочани, на ул.„Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од Б.Ц.(28) од Кочани, удрило во 17-годишен пешак од Кочани. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил пешакот, по што била пренесена во Медицинскиот центар Кочани за укажување на лекарска

Малолетен пешак тешко повреден во Кочани

Малолетен пешак тешко повреден во Кочани

Малолетен пешак тешко повреден во Кочани Автомобил „Ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од Б.Ц.(28) од Кочани, удрило во 17-годишен пешак од Кочани. Несреќата се случила вчера во 20.50 часот на ул.„Тодосија Паунов“ во Кочани. -Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил пешакот, по што била пренесена во Медицинскиот центар Кочани

ПPEГAЗЕНО ДЕТЕ: Тешко пoвpeдeно дете во сообраќајна нecpeќа во Кочани

ПPEГAЗЕНО ДЕТЕ: Тешко пoвpeдeно дете во сообраќајна нecpeќа во Кочани

Автомобил „Ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од Б.Ц.(28) од Кочани, yдpило во 17-годишен пешак од Кочани. Нecpeќата се случила вчера во 20.50 часот на ул.„Тодосија Паунов“ во Кочани. -Во нeзгодата со тeшки телceни повpeди се здобил пeшакот, по што била пренесена во Медицинскиот центар Кочани за укажување на лекарска помош, информираат

Страшна несреќа во Македонија - Прегазена тинејџерка

Страшна несреќа во Македонија - Прегазена тинејџерка

Тинејџерка прегазена и итно пренесена во болница кога на неа налетал автомобил на улица во Кочани. Во 20.50 часот вчера било пријавено дека во Кочани, на улицата „Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од 28-годишниот Б.Ц. од Кочани, удрило во 17-годишен пешак од Кочани. Во незгодата со тешки

Малолетен пешак тешко повреден во Кочани

Малолетен пешак тешко повреден во Кочани

На 03.12.2019 во 20.50 часот било пријавено дека во Кочани, на ул.„Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од Б.Ц.(28) од Кочани, удрило во 17- годишен пешак од Кочани. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил пешакот, по што била пренесена во Медицинскиот центар Кочани за укажување на

Кочанец со џип прегазил малолетник

Кочанец со џип прегазил малолетник

На 03.12.2019 во 20.50 часот било пријавено дека во Кочани, на ул.„Тодосија Паунов“, патничко моторно возило „ауди КУ7“, со бугарски национални ознаки, управувано од Б.Ц.(28) од Кочани, удрило во 17-годишен пешак од Кочани. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил пешакот, по што била пренесена во Медицинскиот центар Кочани за укажување на лекарска