притисни ентер »

Украдени тркалата од автомобил на паркинг во Скопје

Украдени тркалата од автомобил на паркинг во Скопје

Непознат сторител утрото извршил тешка кражба од автомобил „Голф“ и ги одзел пневматиците. Инцидентот, кој се случил на паркинг простор на улицата “Архиепископ Доситеј“, го пријавил 41-годишен скопјанец А.Д. Се работи на расчистување на случајот. извор: Makfax

Во Чаир како во Чикаго: My ги украле тркалата, автомобилот го оставиле на цигли (ФОТО)

Во Чаир како во Чикаго: My ги украле тркалата, автомобилот го оставиле на цигли (ФОТО)

Синоќа во населбата Чаир непознати лица го демолирале автомобилот од типот „Голф“, крадејќи ги сите четири тркала по што го оставиле на цигли. Автомобилот бил паркиран пред супермаркетот ,,Метро” во населбата Чаир.

Украдени тркалата од автомобил на паркинг во Скопје

Украдени тркалата од автомобил на паркинг во Скопје

Непознат сторител утрото извршил тешка кражба од автомобил „Голф“ и ги одзел пневматиците. Инцидентот, кој се случил на паркинг простор на улицата “Архиепископ Доситеј“, го пријавил 41-годишен скопјанец А.Д. Се работи на расчистување на случајот. извор: Makfax

Украдени тркалата од автомобил на паркинг во Скопје

Украдени тркалата од автомобил на паркинг во Скопје

Непознат сторител утрото извршил тешка кражба од автомобил „Голф“ и ги одзел пневматиците. Инцидентот, кој се случил на паркинг простор на улицата “Архиепископ Доситеј“, го пријавил 41-годишен скопјанец А.Д. Се работи на расчистување на случајот.

(ФОТО) Синоќа го паркирал „голфот“, а утрово го нашол без тркалата!

(ФОТО) Синоќа го паркирал „голфот“, а утрово го нашол без тркалата!

Ноќеска во скопската населба Чаир, кај маркетот „Метро“ непознати сторители ги извадиле тркалата од паркирано возило и си заминале. Сопственикот откако го нашол возилото подигнато на цигли случајот го пријавил во полиција.

Го паркирал Голфот на паркинг во Скопје - Го нашол без тркала

Го паркирал Голфот на паркинг во Скопје - Го нашол без тркала

Го паркирал Голфот на паркинг во Скопје, а утредента го нашол без тркала. МВР информира дека 41-годишниот А.Д. од Скопје пријавил дека на улицата “Архиепископ Доситеј“ на паркинг простор непознат сторител извршил тешка кражба  од патничко моторно возило “Голф“ и ги одзел пневматиците . Се работи на расчистување на случајот.

(ФОТО) Синоќа го паркирал „голфот“, а утрово го нашол без тркалата!

(ФОТО) Синоќа го паркирал „голфот“, а утрово го нашол без тркалата!

Ноќеска во скопската населба Чаир, кај маркетот „Метро“ непознати сторители ги извадиле тркалата од паркирано возило и си заминале. Сопственикот откако го нашол возилото подигнато на цигли случајот го пријавил во полиција.

Го паркирал „голфот“, а утрово го нашол без тркала!

Го паркирал „голфот“, а утрово го нашол без тркала!

Ноќеска во скопската населба Чаир, кај маркетот „Метро“ непознати сторители ги извадиле тркалата од паркирано возило и си заминале. Сопственикот откако го нашол возилото подигнато на цигли случајот го пријавил во полиција.

(ФОТО) Синоќа го паркирал „голфот“, а утрово го нашол без тркалата!

(ФОТО) Синоќа го паркирал „голфот“, а утрово го нашол без тркалата!

(ФОТО) Синоќа го паркирал „голфот“, а утрово го нашол без тркалата! Ноќеска во скопската населба Чаир, кај маркетот „Метро“ непознати сторители ги извадиле тркалата од паркирано возило и си заминале. Сопственикот откако го нашол возилото подигнато на цигли случајот го пријавил во полиција.

(ФОТО) Синоќа го паркирал „голфот“, а утрово го нашол без тркалата!

(ФОТО) Синоќа го паркирал „голфот“, а утрово го нашол без тркалата!

Ноќеска во скопската населба Чаир, кај маркетот „Метро“ непознати сторители ги извадиле тркалата од паркирано возило и си заминале. Сопственикот откако го нашол возилото подигнато на цигли случајот го пријавил во полиција.

(ФОТО) Синоќа го паркирал „голфот“, а изутрина го нашол без тркалата!

(ФОТО) Синоќа го паркирал „голфот“, а изутрина го нашол без тркалата!

Ноќеска во скопската населба Чаир, кај маркетот „Метро“ непознати сторители ги извадиле тркалата од паркирано возило и си заминале. Сопственикот откако го нашол возилото подигнато на цигли случајот го пријавил во полиција. Loading...

(Фото) САМО ВО МАКЕДОНИЈА: Му ги ykpале тркалата од паркирано возило

(Фото) САМО ВО МАКЕДОНИЈА: Му ги ykpале тркалата од паркирано возило

Ноќеска во скопската населба Чаир, кај маркетот „Метро“ нeпознати сторители ги извадиле тркалата од паркирано возило и си заминале. Сопственикот откако го нашол возилото подигнато на цигли случајот го пријавил во полиција.

Синоќа го паркирал „голфот“, а утрово го нашол без тркалата!

Синоќа го паркирал „голфот“, а утрово го нашол без тркалата!

Ноќеска во скопската населба Чаир, кај маркетот „Метро“ непознати сторители ги извадиле четирите тркала од паркирано возило и си заминале. Сопственикот откако утрово го нашол возилото подигнато на цигли случајот го пријавил во полиција.