притисни ентер »

Колариќ до Шилегов: Математика учеше, или само од лев во десен џеб научи да претураш гравчиња

Колариќ до Шилегов: Математика учеше, или само од лев во десен џеб научи да претураш гравчиња

Колариќ до Шилегов: Математика учеше, или само од лев во десен џеб научи да претураш гравчиња Советничката во Град Скопје од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Светлана Колариќ преку својот Фејсбук профил го прозва Градоначалникот Петре Шилегов. Во продолжение статусот на советничката Светлана Колариќ: