притисни ентер »

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Германската канцеларка Ангела Меркел изјави денеска дека Европа одлучи да го поддржи нуклеарниот договор со Иран и да се обиде да најде решение за да спречи натамошна ескалација. – Чекор по чекор ние ќе продолжиме да се обидуваме да најдеме решение со Иран за да спречиме ескалација на тензиите во тој глобално чувствителен регион, рече Меркел во Долниот

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Германската канцеларка Ангела Меркел изјави дека Европа одлучила да го поддржи нуклеарниот договор со Иран и да се обиде да изнајде решение за да спречи натамошна ескалација. „Чекор по чекор ќе продолжиме да се обидуваме да најдеме решение со Иран, за да се спречи продлабочување на тензиите во овој глобално чувствителен регион“, изјави таа во долниот

Меркел: Европа ќе го поддржи нуклеарниот договор со Иран

Меркел: Европа ќе го поддржи нуклеарниот договор со Иран

Европа одлучи да го поддржи нуклеарниот договор со Иран и да се обиде да најде решение за да спречи натамошна ескалација, изјави германската канцеларка, Ангела Меркел, пренесе новинската агенција „Ројтерс“. „Чекор по чекор ќе продолжиме да се обидуваме да најдеме решение со Иран, за да се спречи продлабочување на тензиите во овој глобално чувствителен

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Германската канцеларка, Ангела Меркел изјави дека Европа одлучила да го поддржи нуклеарниот договор со Иран и да се обиде да изнајде решение за да спречи натамошна ескалација. „Чекор по чекор ќе продолжиме да се обидуваме да најдеме решение со Иран, за да се спречи продлабочување на тензиите во овој глобално чувствителен регион“, изјави таа во долниот

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Германската канцеларка, Ангела Меркел изјави дека Европа одлучила да го поддржи нуклеарниот договор со Иран и да се обиде да изнајде решение за да спречи натамошна ескалација, пренесува „Ројтерс“. – Чекор по чекор ќе продолжиме да се обидуваме да најдеме решение со Иран, за да се спречи продлабочување на тензиите во овој глобално чувствителен регион

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Германската канцеларка Ангела Меркел изјави денеска дека Европа одлучи да го поддржи нуклеарниот договор со Иран и да се обиде да најде решение за да спречи натамошна ескалација. – Чекор по чекор ние ќе продолжиме да се обидуваме да најдеме решение со Иран за да спречиме ескалација на тензиите во тој глобално чувствителен регион, рече Меркел во Долниот

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Германската канцеларка Ангела Меркел изјави денеска дека Европа одлучи да го поддржи нуклеарниот договор со Иран и да се обиде да најде решение за да спречи натамошна ескалација. – Чекор по чекор ние ќе продолжиме да се обидуваме да најдеме решение со Иран за да спречиме ескалација на тензиите во тој глобално чувствителен регион, рече Меркел во Долниот

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Германската канцеларка, Ангела Меркел, денеска изјави дека Европа одлучила да го поддржи нуклеарниот договор со Иран и да се обиде да најде решение за да се спречи понатамошна ескалација. „Чекор по чекор ќе продолжиме да се обидуваме да најдеме решение со Иран за да се спречи тензии во тој глобално чувствителен регион“, кажа Меркел. Loading...

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Германската канцеларка, Ангела Меркел изјави дека Европа одлучила да го поддржи нуклеарниот договор со Иран и да се обиде да изнајде решение за да спречи натамошна ескалација. – Чекор по чекор ќе продолжиме да се обидуваме да најдеме решение со Иран, за да се спречи продлабочување на тензиите во овој глобално чувствителен регион – изјави таа во долниот

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Германската канцеларка Ангела Меркел изјави денеска дека Европа одлучи да го поддржи нуклеарниот договор со Иран и да се обиде да најде решение за да спречи натамошна ескалација. – Чекор по чекор ние ќе продолжиме да се обидуваме да најдеме решение со Иран за да спречиме ескалација на тензиите во тој глобално чувствителен регион, рече Меркел во Долниот

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Меркел: Европа го поддржува нуклеарниот договор со Иран

Германската канцеларка, Ангела Меркел изјави дека Европа одлучила да го поддржи нуклеарниот договор со Иран и да се обиде да изнајде решение за да спречи натамошна ескалација. „Чекор по чекор ќе продолжиме да се обидуваме да најдеме решение со Иран, за да се спречи продлабочување на тензиите во овој глобално чувствителен регион“, изјави таа во долниот