притисни ентер »

Магла и слаб снег на неколку патни правци

Магла и слаб снег на неколку патни правци

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла утринава има на планинските превои Плетар и Пресека, информира Авто мото сојузот на Македонија. Врнежи од слаб снег има на Попова Шапка, Маврово и на планинските премини Пресека и Стража. На останатите патишта низ државата сообраќајот се одвива непречено по влажни коловози. Текстот Магла и слаб снег

Магла на Пресека и Плетвар

Магла на Пресека и Плетвар

Намалена видливост, поради појава на магла, од 50 до 100 метри има на планинските премини Пресека и Плетвар, информира АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на Попова Шапка и Маврово и планинските премини Пресека и Стража. За македонски државјани се затворени сите гранични премини за

Магла на Пресека и Плетвар

Магла на Пресека и Плетвар

Намалена видливост, поради појава на магла, од 50 до 100 метри има на планинските премини Пресека и Плетвар, информира АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на Попова Шапка и Маврово и планинските премини Пресека и Стража. За македонски државјани се затворени сите гранични премини за

Магла и слаб снег на неколку патни правци

Магла и слаб снег на неколку патни правци

Врнежи од слаб снег има на Попова Шапка, Маврово и на планинските премини Пресека и Стража. На останатите патишта низ државата сообраќајот се одвива непречено по влажни коловози.

Магла на Пресека и Плетвар

Магла на Пресека и Плетвар

Намалена видливост, поради појава на магла, од 50 до 100 метри има на планинските премини Пресека и Плетвар, информира АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на Попова Шапка и Маврово и планинските премини Пресека и Стража. За македонски државјани се затворени сите гранични премини за

Магла и слаб снег на неколку патни правци

Магла и слаб снег на неколку патни правци

Магла и слаб снег на неколку патни правци Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла утринава има на планинските превои Плетар и Пресека, информира Авто мото сојузот на Македонија. Врнежи од слаб снег има на Попова Шапка, Маврово и на планинските премини Пресека и Стража. На останатите патишта низ државата сообраќајот се одвива непречено по

Магла и слаб снег на планинските превои

Магла и слаб снег на планинските превои

Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла има на планинските превои Плетар и Пресека, информира Авто мото сојузот на Македонија. Врнежи од слаб снег има на Попова Шапка, Маврово и на планинските премини Пресека и Стража. На останатите патишта низ државата сообраќајот се одвива непречено по влажни коловози.

Магла и слаб снег на неколку патни правци

Магла и слаб снег на неколку патни правци

– Намалена видливост од 50 до 100 метри поради магла утринава има на планинските превои Плетар и Пресека, информира Авто мото сојузот на Македонија. Врнежи од слаб снег има на Попова Шапка, Маврово и на планинските премини Пресека и Стража. На останатите патишта низ државата сообраќајот се одвива непречено по влажни коловози.

Возете внимателно: Видливост од 50 метри на Плетвар, Пресека и Шапка

Возете внимателно: Видливост од 50 метри на Плетвар, Пресека и Шапка

Возете внимателно: Видливост од 50 метри на Плетвар, Пресека и Шапка Намалена видливост, поради појава на магла, од 50 до 100 метри има на Попова Шапка и на планинските премини Пресека и Плетвар. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на Попова Шапка и Маврово и планинските премини Пресека

Магла на Пресека и Плетвар

Магла на Пресека и Плетвар

Намалена видливост, поради појава на магла, од 50 до 100 метри има на планинските премини Пресека и Плетвар, информира АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на Попова Шапка и Маврово и планинските премини Пресека и Стража. За македонски државјани се затворени сите гранични премини за

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинските премини Ѓавато, Плетвар и Стража. – За македонски државјани се затворени сите гранични премини за излез од државата. Затворени се сите гранични премини за влез во државата за странски државјани, патници и возила, освен

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар Намалена видливост, поради појава на магла, од 50 до 100 метри има на Попова Шапка и на планинските премини Ѓавато и Плетвар. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинските премини Ѓавато, Плетвар

Магла и слаби врнежи од снег на Ѓавато и Плетвар

Магла и слаби врнежи од снег на Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост, поради појава на магла, од 50 до 100 метри има на Попова Шапка и на планинските премини Ѓавато и Плетвар. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинските премини Ѓавато, Плетвар и Стража. – За македонски државјани се затворени сите гранични премини

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост, поради појава на магла, од 50 до 100 метри има на Попова Шапка и на планинските премини Ѓавато и Плетвар. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинските премини Ѓавато, Плетвар и Стража. – За македонски државјани се затворени сите гранични премини

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

– Намалена видливост, поради појава на магла, од 50 до 100 метри има на Попова Шапка и на планинските премини Ѓавато и Плетвар. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинските премини Ѓавато, Плетвар и Стража. – За македонски државјани се затворени сите гранични

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Поради појава на магла денеска има намалена видливост од 50 до 100 метри на Попова Шапка, Маврово и на планинскиот премин Ѓавато. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинскиот премин Ѓавато. Од АМСМ потсетуваат дека за македонски државјани се затворени сите гранични

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинскиот премин Ѓавато. Од АМСМ потсетуваат дека за македонски државјани се затворени сите гранични премини за излез од државата. Затворени се сите гранични премини за влез во државата за странски државјани, патници и возила,

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато Поради појава на магла денеска има намалена видливост од 50 до 100 метри на Попова Шапка, Маврово и на планинскиот премин Ѓавато. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинскиот премин Ѓавато. Од

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Поради појава на магла денеска има намалена видливост од 50 до 100 метри на Попова Шапка, Маврово и на планинскиот премин Ѓавато. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинскиот премин Ѓавато. Од АМСМ потсетуваат дека за македонски државјани се затворени сите гранични