притисни ентер »

Аеродромци ќе платат 3 милиони денари штета поради тоа што Марин раскина договор со ФФМ, Митески открива детали

Аеродромци ќе платат 3 милиони денари штета поради тоа што Марин раскина договор со ФФМ, Митески открива детали

Аеродромци ќе платат 3 милиони денари штета поради тоа што Марин раскина договор со ФФМ, Митески открива детали Една од првите одлуки на Златко Марин беше раскинување на договорот со ФФМ за користење на фудбалското игралиште во Реонски центар и доделување на користење без надоместок на луѓе блиски до градоначалникот. После скоро 4 години, општина Аеродром

Аеродромци ќе платат 3 милиони денари штета поради тоа што Марин раскина договор до ФФМ, Митески открива детали

Аеродромци ќе платат 3 милиони денари штета поради тоа што Марин раскина договор до ФФМ, Митески открива детали

Аеродромци ќе платат 3 милиони денари штета поради тоа што Марин раскина договор до ФФМ, Митески открива детали Една од првите одлуки на Златко Марин беше раскинување на договорот со ФФМ за користење на фудбалското игралиште во Реонски центар и доделување на користење без надоместок на луѓе блиски до градоначалникот. После скоро 4 години, општина Аеродром