притисни ентер »

Порака на денот: Не се грижете за тоа што мислат другите за вас

Порака на денот: Не се грижете за тоа што мислат другите за вас

Порака на денот: Не се грижете за тоа што мислат другите за вас Не се грижете за тоа што мислат другите луѓе за вас, ниту пак за начинот на кој се обидуваат да влијаат на тоа како се чувствувате. Ако луѓето сакаат да ве видат како добра личност, тоа и ќе го направат. Ако сакаат да ве гледаат како лоша личност, ништо што ќе направите нема да направи