притисни ентер »

Единствена Македонија: Заев сака со либералните вредности на НАТО да ја уништи Македонија

Единствена Македонија: Заев сака со либералните вредности на НАТО да ја уништи Македонија

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, вели партијата „Единствена Македонија“ на Јанко Бачев, преку соопштение. „Измеќарот Заев сака во НАТО за да ја уништи традиционална

Единствена Македонија: Заев се фали дека ќе победел на наредните избори, ајде да се соочиме со народот

Единствена Македонија: Заев се фали дека ќе победел на наредните избори, ајде да се соочиме со народот

Од партијата Единствена Македонија го повикаа премиерот Зоран Заев на предвремени парламентарни избори. Тие го нападнаа Заев дека брише се што е македонско и ја фрла на колена Македонија и покрај народната волја изразена преку бојкотот на референдумот. Според нив, Заев сака влез во НАТО поради заштита на украденото од позиција на власт. „Цел свет знае

Бачев: Заев сака во НАТО за да ја уништи традиционална Македонија со вредностите на НАТО: Хомосексуализам, истополови бракови, дрогирана младина

Бачев: Заев сака во НАТО за да ја уништи традиционална Македонија со вредностите на НАТО: Хомосексуализам, истополови бракови, дрогирана младина

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ. Странскиот измеќар Заев сака влез во НАТО заради заштита на украденото од позиција на власт бидејќи НАТО не го интересира грабежот

Единствена Македонија: Заев сака со либералните вредности на НАТО да ја уништи Македонија

Единствена Македонија: Заев сака со либералните вредности на НАТО да ја уништи Македонија

Марионетата Зоран Заев со бришење на се што е македонско ја фрли Македонија на колена наспроти референдумската народна воља против бришење на светото македонско име, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ, вели партијата „Единствена Македонија“ на Јанко Бачев, преку соопштение. „Измеќарот Заев сака во НАТО за да ја уништи традиционална

Мицковски: Име со дугме не се брише, име со хартија не се менува

Мицковски: Име со дугме не се брише, име со хартија не се менува

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски на вчерашниот протест пред собранието на РМ изјави: „Македонија е името кое го менуваат, оние внатре во ова Собрание, тие кои одат спротивно на волјата на народот јасно изразена на 30-ти септември. А не знаат дека име, име со дугме не се брише име со хартија не се менува. Тоа е она што сме, она што сме биле