притисни ентер »

Шест лица со лажни ПЦР-тестови фатени на скопскиот аеродром

Шест лица со лажни ПЦР-тестови фатени на скопскиот аеродром

Шест лица од четири држави вчера биле затекнати на скопскиот аеродром, приложувајќи фалсификувани ПЦР-тестови. Во првиот случај, приведени се Р.Б.(36) и Л.Б.(34), двајцата од Боговиње, Тетовско. Со лажен ПЦР-тест вчера се обидела да ја премине границата и 21-годишнна девојка од Казахстан, како и двајца косовски државјани. Фалсификуван тест на аеродромот

Шест лица со лажни ПЦР-тестови фатени на скопскиот аеродром

Шест лица со лажни ПЦР-тестови фатени на скопскиот аеродром

Шест лица од четири држави вчера биле затекнати на скопскиот аеродром, приложувајќи фалсификувани ПЦР-тестови. Во првиот случај, приведени се Р.Б.(36) и Л.Б.(34), двајцата од Боговиње, Тетовско. Со лажен ПЦР-тест вчера се обидела да ја премине границата и 21-годишнна девојка од Казахстан, како и двајца косовски државјани. Фалсификуван тест на аеродромот

На скопскиот аеродром фатени шест лица со лажни ПЦР тестови

На скопскиот аеродром фатени шест лица со лажни ПЦР тестови

На скопскиот аеродром фатени шест лица со лажни ПЦР тестови Шест лица од четири држави вчера биле затекнати на скопскиот аеродром, приложувајќи фалсификувани ПЦР-тестови. Во првиот случај, приведени се Р.Б.(36) и Л.Б.(34), двајцата од Боговиње, Тетовско. Со лажен ПЦР-тест вчера се обидела да ја премине границата и 21-годишнна девојка од Казахстан,

Приведени шест лица на скопскиот аеродром поради фалсификувани ПЦР тестови

Приведени шест лица на скопскиот аеродром поради фалсификувани ПЦР тестови

Како што информира министерството за внатрешни работи, во текот на вчерашниот ден 22 февруари 2021 година, при проверка Р.Б.(36) и Л.Б.(34), двајцата од Боговиње, тетовско, било констатирано дека на увид приложиле фалсификувани негативни ПЦР-тестови. Понатаму, при иста проверка, фалсификуван ПЦР-тест е најден и кај дваесет и едногодишната р.б. Од казахстан

На скопскиот аеродром фатени шест лица од неколку земји со лажни ПЦР тестови

На скопскиот аеродром фатени шест лица од неколку земји со лажни ПЦР тестови

Шест лица од четири држави вчера биле затекнати на скпскиот аеродром, приложувајќи фалсификувани ПЦР тестови. Во првиот случај, приведени се Р.Б.(36) и Л.Б.(34), двајцата од Боговиње, Тетовско. Со лажен ПЦР тест вчера се обидела да ја премине границата и 21-годишнна девојка од Казахстан, како и двајца косовски државјани. Фалсификуван тест на аеродромот

На скопскиот аеродром фатени шест лица од неколку земји со лажни ПЦР тестови

На скопскиот аеродром фатени шест лица од неколку земји со лажни ПЦР тестови

Шест лица од четири држави вчера биле затекнати на скпскиот аеродром, приложувајќи фалсификувани ПЦР тестови. Во првиот случај, приведени се Р.Б.(36) и Л.Б.(34), двајцата од Боговиње, Тетовско. Со лажен ПЦР тест вчера се обидела да ја премине границата и 21-годишнна девојка од Казахстан, како и двајца косовски државјани. Фалсификуван тест на аеродромот

На скопскиот аеродром фатени шест лица од неколку земји со лажни ПЦР тестови

На скопскиот аеродром фатени шест лица од неколку земји со лажни ПЦР тестови

Шест лица од четири држави вчера биле затекнати на скпскиот аеродром, приложувајќи фалсификувани ПЦР тестови. Во првиот случај, приведени се Р.Б.(36) и Л.Б.(34), двајцата од Боговиње, Тетовско. Со лажен ПЦР тест вчера се обидела да ја премине границата и 21-годишнна девојка од Казахстан, како и двајца косовски државјани. Фалсификуван тест на аеродромот

На скопскиот аеродром приведени 6 лица, покажале фалсификувани ПЦР тестови

На скопскиот аеродром приведени 6 лица, покажале фалсификувани ПЦР тестови

Во неколку одделни случаи вчера полицијата привела шест лица на скопскиот аеродром откако приложиле фалсификувани негативни ПЦР тестови. Вчера во 15.00 часот на Граничниот премин „Меѓународен aеродром“-Скопје, при проверка на Р.Б.(36) и Л.Б.(34), двајцата од Боговиње, тетовско, било констатирано дека на увид приложиле фалсификувани негативни ПЦР тестови

Апсење на скопскиот аеродром- приведени шест лица

Апсење на скопскиот аеродром- приведени шест лица

Во изминатоте 24 часа на скопскиот аеродром  биле уапсени шест лица кои приложиле фалсификувани ПЦР тестови. „На 22.02.2021 во 04.00 часот на Граничниот премин „Меѓународен aеродром“-Скопје, при проверка на Р.Б.(21) од Казахстан било констатирано дека на увид приложила фалсификуван негативен ПЦР тест. Таа била приведена и задржана за понатамошна постапка

На скопскиот аеродром фатени шест лица од неколку земји со лажни ПЦР тестови

На скопскиот аеродром фатени шест лица од неколку земји со лажни ПЦР тестови

Шест лица од четири држави вчера биле затекнати на скпскиот аеродром, приложувајќи фалсификувани ПЦР тестови. Во првиот случај, приведени се Р.Б.(36) и Л.Б.(34), двајцата од Боговиње, Тетовско. Со лажен ПЦР тест вчера се обидела да ја премине границата и 21-годишнна девојка од Казахстан, како и двајца косовски државјани. Фалсификуван тест на аеродромот

Многумина сакаат да поминат граница со фалсификат ПЦР тест

Многумина сакаат да поминат граница со фалсификат ПЦР тест

Фото: Б. Грданоски Во понеделникот, во 15 часот на Граничниот премин „Меѓународен aеродром“-Скопје, при проверка на Р.Б.(36) и Л.Б.(34), двајцата од Боговиње, тетовско, било констатирано дека на увид приложиле фалсификувани негативни ПЦР тестови. Од МВР денеска информираа дека тие биле приведени и задржани за понатамошна постапка. Во денешното соопштение

Што се случува?: Приведени повеќе лица на Граничниот премин “Меѓународен аеродром” – Скопје заради фалсификувани негативни ПЦР тестови..

Што се случува?: Приведени повеќе лица на Граничниот премин “Меѓународен аеродром” – Скопје заради фалсификувани негативни ПЦР тестови..

На 22.02.2021 во 15:00 часот на Граничниот премин „Меѓународен aеродром” – Скопје, при проверка на Р.Б.(36) и Л.Б.(34), двајцата од Боговиње, тетовско, било констатирано дека на увид приложиле фалсификувани негативни ПЦР тестови. Тие биле приведени и задржани за понатамошна постапка. На 22.02.2021 во 04:00 часот на Граничниот премин „Меѓународен aеродром”

Приведени шест лица со фалсификувани ПЦР тестови на скопскиот аеродром

Приведени шест лица со фалсификувани ПЦР тестови на скопскиот аеродром

Шест лица од четири држави вчера биле затекнати на скопскиот аеродром, приложувајќи фалсификувани ПЦР тестови. Во првиот случај, приведени се Р.Б.(36) и Л.Б.(34), двајцата од Боговиње, Тетовско. Со лажен ПЦР тест вчера се обидела да ја премине границата и 21-годишнна девојка од Казахстан, како и двајца косовски државјани. Фалсификуван тест на аеродромот

Четири лица приведени на Скопскиот аеродром поради лажни ПЦР тестови

Четири лица приведени на Скопскиот аеродром поради лажни ПЦР тестови

Полициски службеници на Граничниот премин „Меѓународен аеродром“-Скопје синоќа привеле четири лица со место на живеење во Швајцарија за приложување на лажни пЦР тестови, соопшти денеска Министерството за внатрешни работи. -Синоќа во 19:20 часот на Граничниот премин „Меѓународен аеродром“-Скопје, полициски службеници ги привеле С.С.(38) од Куманово,

Синоќа приведени четири лица на аеродромот во Скопје, приложиле лажни ПЦР тестови

Синоќа приведени четири лица на аеродромот во Скопје, приложиле лажни ПЦР тестови

Полициски службеници на Граничниот премин „Меѓународен аеродром“-Скопје синоќа привеле четири лица со место на живеење во Швајцарија за приложување на лажни ПЦР тестови, соопшти денеска Министерството за внатрешни работи. -Синоќа во 19:20 часот на Граничниот премин „Меѓународен аеродром“-Скопје, полициски службеници ги привеле С.С.(38) од Куманово,

Приведени четири лица на аеродромот во Скопје бидејќи приложиле лажни ПЦР тестови

Приведени четири лица на аеродромот во Скопје бидејќи приложиле лажни ПЦР тестови

Полициски службеници на Граничниот премин „Меѓународен аеродром“-Скопје синоќа привеле четири лица со место на живеење во Швајцарија за приложување на лажни ПЦР тестови, соопшти денеска Министерството за внатрешни работи. -Синоќа во 19:20 часот на Граничниот премин „Меѓународен аеродром“-Скопје, полициски службеници ги привеле С.С.(38) од Куманово,