притисни ентер »

Без вода делови на Бутел и Сарај

Без вода делови на Бутел и Сарај

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради промена на затворач (шибер) од ф-100 мм, на улицата Благоја Паревиќ бр. 50 во населбата Бутел, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Благоја Паревиќ и улицата Никола Малешевски од 9 часот до завршување (општина Бутел). Поради чистење и дезинфекција на резервоарот „Матка“, во

Без вода делови на Бутел и Сарај

Без вода делови на Бутел и Сарај

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради промена на затворач (шибер) од ф-100 мм, на улицата Благоја Паревиќ бр. 50 во населбата Бутел, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Благоја Паревиќ и улицата Никола Малешевски од 9 часот до завршување (општина Бутел). Поради чистење и дезинфекција на резервоарот „Матка“, во

Без вода делови на Бутел и Сарај

Без вода делови на Бутел и Сарај

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради промена на затворач (шибер) од ф-100 мм, на улицата Благоја Паревиќ бр. 50 во населбата Бутел, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Благоја Паревиќ и улицата Никола Малешевски од 9 часот до завршување (општина Бутел). Поради чистење и дезинфекција на резервоарот „Матка“, во

Без струја делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Без струја делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и на Сарај. – од 9 до 11 часот струја ќе немаат корисниците од ул. 8 во Сопиште (општина Сопиште), – од 12 до 15.30 часот корисниците од улицата Благоја Гојан и уличките до неа (општина Кисела Вода), – од 9 до 13 часот корисниците

Без струја делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Без струја делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и на Сарај. – од 9 до 11 часот струја ќе немаат корисниците од ул. 8 во Сопиште (општина Сопиште), – од 12 до 15.30 часот корисниците од улицата Благоја Гојан и уличките до неа (општина Кисела Вода), – од 9 до 13 часот корисниците

Без струја делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Без струја делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и на Сарај. – од 9 до 11 часот струја ќе немаат корисниците од ул. 8 во Сопиште (општина Сопиште), – од 12 до 15.30 часот корисниците од улицата Благоја Гојан и уличките до неа (општина Кисела Вода), – од 9 до 13 часот корисниците

Пола Скопје денеска без струја

Пола Скопје денеска без струја

ИЗВОР Скопје24 | септември 16, 2020 Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и на Сарај. – од 9 до 11 часот струја ќе немаат корисниците од ул. 8 во Сопиште (општина Сопиште), – од 12 до 15.30 часот корисниците од улицата Благоја Гојан и уличките до неа (општина Кисела

Половина Скопје денеска без струја

Половина Скопје денеска без струја

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и на Сарај. – од 9 до 11 часот струја ќе немаат корисниците од ул. 8 во Сопиште (општина Сопиште), – од 12 до 15.30 часот корисниците од улицата Благоја Гојан и уличките до неа (општина Кисела Вода), – од 9 до 13 часот корисниците

Без вода делови на Бутел и Сарај

Без вода делови на Бутел и Сарај

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради промена на затворач (шибер) од ф-100 мм, на улицата Благоја Паревиќ бр. 50 во населбата Бутел, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Благоја Паревиќ и улицата Никола Малешевски од 9 часот до завршување (општина Бутел). Поради чистење и дезинфекција на резервоарот „Матка“, во

Бeз вoдa дeлoви нa Бутел и Сарај

Бeз вoдa дeлoви нa Бутел и Сарај

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради промена на затворач (шибер) од ф-100 мм, на улицата Благоја Паревиќ бр. 50 во населбата Бутел, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Благоја Паревиќ и улицата Никола Малешевски од 9 часот до завршување (општина Бутел). Поради чистење и дезинфекција на резервоарот „Матка“, во

Прекин на водоснабдувањето во делови на Бутел и на Сарај

Прекин на водоснабдувањето во делови на Бутел и на Сарај

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради промена на затворач (шибер) од ф-100 мм, на улицата Благоја Паревиќ бр. 50 во населбата Бутел, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Благоја Паревиќ и улицата Никола Малешевски од 9 часот до завршување (општина Бутел). Поради чистење и дезинфекција на резервоарот „Матка“, во

Без струја делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Без струја делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и на Сарај. – од 9 до 11 часот струја ќе немаат корисниците од ул. 8 во Сопиште (општина Сопиште), – од 12 до 15.30 часот корисниците од улицата Благоја Гојан и уличките до неа (општина Кисела Вода), – од 9 до 13 часот корисниците

Без вода делови на Бутел и Сарај

Без вода делови на Бутел и Сарај

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради промена на затворач (шибер) од ф-100 мм, на улицата Благоја Паревиќ бр. 50 во населбата Бутел, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Благоја Паревиќ и улицата Никола Малешевски од 9 часот до завршување (општина Бутел). Поради чистење и дезинфекција на резервоарот „Матка“, во

Неколку скопски општини утре ќе останат без вода и електрична енергија

Неколку скопски општини утре ќе останат без вода и електрична енергија

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека утре без вода ќе останат делови од општините Бутел и Сарај, додека од ЕВН Македонија информираат дека без електрична енергија ќе останат делови од општините Сопиште, Кисела, Карпош, Кисела Вода и Аеродром. Поради промена на затварач, (шибер) од ф – 100мм., на ул. Благоја Паревиќ бр. 50 во н. Бутел, прекинато

Без вода дел од корисниците од Глумово и Матка

Без вода дел од корисниците од Глумово и Матка

Без вода денеска од 10:30 часот ќе бидат дел од корисниците од село Глумово и село Матка. Од ЈП „Водовод и канализација" Скопје известуваат дека прекинот на вода е поради уличен дефект на водоводна мрежа од ф 80мм на ул.2 бр.5 с.Глумово. Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

Без вода дел од корисниците од Глумово и Матка

Без вода дел од корисниците од Глумово и Матка

Од ЈП „Водовод и канализација" Скопје известуваат дека  прекинот на вода е поради уличен дефект на водоводна мрежа од ф 80мм на ул.2 бр.5 с.Глумово. Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

Од 10:00 часот без вода корисниците од две улици од Бутел

Од 10:00 часот без вода корисниците од две улици од Бутел

Поради промена на затварач (Шибер) од ф 100мм на ул.„Благоја Паревиќ“ бр.50 во Бутел, прекинато водоснабдување од 10:00 часот ќе имат корисниците од ул.„Благоја Паревиќ“ и ул.„Никола Малешевски“. Корисниците од овие улици ќе немаат вода се до завршување на работите, информираат од Водовод. Текстот Од 10:00 часот без вода корисниците од две улици од

Без вода дел од Ѓорче Петров

Без вода дел од Ѓорче Петров

Скопје, 15 септември 2020 () –  Без вода денеска од 11:10 часот  ќе бидат дел од корисниците од  Ѓорче Петров. Од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје соопштуваат дека корисниците од  ул.Воин Драашковиќ бр.10 поради водоводен приклучок од ф 150/80 мм ќе останат без водоснабдување. Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.

Делови од неколку општини денеска ќе останат без електрична енергија

Делови од неколку општини денеска ќе останат без електрична енергија

Македонија главна страна Македонија Делови од неколку општини денеска ќе останат без електрична енергија 4 минути ago ЕВН Македонија известува дека поради планирани зафати на електродистрибутивната мрежа на ден 15.08.2020 година, без напојување со електрична енергија ќе останат: од 08.00 до 10.00 часот потрошувачите од Гевгелија на патот кон Мрзенци

Утре без струја делови од Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Утре без струја делови од Сопиште, Кисела Вода, Карпош, Аеродром и Сарај

Од 09.00 до 11.00 часот електрична енергија ќе немаат корисниците од улицата „8" во Сопиште, од 12.00 до 15.30 часот корисниците од улицата „Благоја Гојан" и уличките кои водат до неа во општина Кисела Вода, од 09.00 до 13.00 часот корисниците од улицата „Јуриј Гагарин" бр.26, 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44 во Карпош, од 11.00 до 14.00 часот корисниците