Момци, каде ги чувате презервативите? Сигурно ја правите оваа грешка!

Момци, каде ги чувате презервативите? Сигурно ја правите оваа грешка! Секогаш е добро презервативот да ни биде при рака, па вообичаено го чуваме во паричникот. Но, стручните лица предупредуваат дека така се губи квалитетот и сигурноста. Топлината, влагата, триењето и светлината може многу да влијаат на квалитетот на кондомот и така да им ја намалат