притисни ентер »

Овој проблем со очите е еден од знаците, добро обратите внимание... Испливале нови симптоми на корона

Овој проблем со очите е еден од знаците, добро обратите внимание... Испливале нови симптоми на корона

- Тоа е нешто што забележав кај своите пациенти – рекла Челси и додава. Очите им се како да имаат алергија, со тоа што белиот дел на окото не е црвено. Челси Ернест, од Lajf Ker Centru u Vašingtonu, рекла дека за неа очите се “еден од најважните“ знаци дека пациентите имаат Ковид-19. Покрај веќе познатите знаци на грозница и непрекинато кашлање, поединци

Овој проблем со очите е еден од знаците, добро обратите внимание... Испливале нови симптоми на корона

Овој проблем со очите е еден од знаците, добро обратите внимание... Испливале нови симптоми на корона

- Тоа е нешто што забележав кај своите пациенти – рекла Челси и додава. Очите им се како да имаат алергија, со тоа што белиот дел на окото не е црвено. Челси Ернест, од Lajf Ker Centru u Vašingtonu, рекла дека за неа очите се “еден од најважните“ знаци дека пациентите имаат Ковид-19. Покрај веќе познатите знаци на грозница и непрекинато кашлање, поединци

„Погледнете ги вашите очи“ – медицинска сестра открива досега непознат симптом на коронавирусот

„Погледнете ги вашите очи“ – медицинска сестра открива досега непознат симптом на коронавирусот

Домот за стари лица во Вашингтон стана новото жариште на коронавирусот… Медицинската сестра Челси Ернест, заедно со тимот на доктори секојдневно била во првата линија во борбата против коронавирусот, а единствената задача ѝ била да им помогне на луѓето кои што биле сместени во старечкиот дом во Вашингтон. Таа во разговор за Си-ен-ен открила дека освен

Си-ен-ен: Уште еден симптом кој покажува дека пациентите се заразени со КОРОНА се црвените очи

Си-ен-ен: Уште еден симптом кој покажува дека пациентите се заразени со КОРОНА се црвените очи

Медицинската сестра Челзи Ернест од Вашингтон, која работи во Домот за стари лица во овој град, во интервју за Си-ен-ен тврди дека секојдневно била во првата борбена линија против Ковид-19, а открива и дека постои уште еден симптом кој покажува дека пациентите се заразени со опасниот вирус, а тоа се црвените очи. Како што објаснува Ернест во интервјуто,

Си-ен-ен: Уште еден симптом кој покажува дека пациентите се заразени со КОРОНА се црвените очи

Си-ен-ен: Уште еден симптом кој покажува дека пациентите се заразени со КОРОНА се црвените очи

Медицинската сестра Челзи Ернест од Вашингтон, која работи во Домот за стари лица во овој град, во интервју за Си-ен-ен тврди дека секојдневно била во првата борбена линија против Ковид-19, а открива и дека постои уште еден симптом кој покажува дека пациентите се заразени со опасниот вирус, а тоа се црвените очи. Како што објаснува Ернест во интервјуто,

Сестра што лечела заразени од корона вирус: Сите имаа црвенило во очите

Сестра што лечела заразени од корона вирус: Сите имаа црвенило во очите

Медицинската сестра Челзи Ернест од Вашингтон, која работи во Домот за стари лица во овој град, во интервју за Си-Ен-Ен тврди дека секојдневно била во првата борбена линија против Ковид-19, а открива и дека постои уште еден симптом кој покажува дека пациентите се заразени со опасниот вирус, а тоа се црвените очи. Како што објаснува Ернест во интервјуто,

Очите јасно откриваат дека имате коронавирус: Овие два симптома не се безначајни!

Очите јасно откриваат дека имате коронавирус: Овие два симптома не се безначајни!

Црвените очи може да бидат знак дека пациентот е заразен со коронавирус, тврдат медицинските сестри и лекари. Медицинската сестра Челзи Ернест вели: „Лично го видов тоа. Заболените имаат очи како кај алергија. Белиот дел од окото не е црвен. Тоа е повеќе како да имаат црвена сенка од надворешната страна на очите“ , тврди таа и продолжува: „Имавме пациенти