притисни ентер »

Во САД повеќе инфицирани лица со новиот коронавирус отколку во Кина

Во САД повеќе инфицирани лица со новиот коронавирус отколку во Кина

Според официјалните податоци бројот на заразени со Ковид-19 во САД ја надмина цифрата на случаи во Кина, Италија и Шпанија, земји кои до денеска беа најпогодени со пандемијата. Во САД за еден ден регистрирани се речи си 14.000 инфицирани, а вкупно нивниот број изнесува 85.594, од кои 1.300 починаа, а во критична состојба се повеќе од 2.000 пациенти

Експлозија на вирусот во САД: Повеќе заразени отколку во Кина, Италија и Шпанија

Експлозија на вирусот во САД: Повеќе заразени отколку во Кина, Италија и Шпанија

Според официјалните податоци бројот на заразени со Ковид-19 во САД ја надмина цифрата на случаи во Кина, Италија и Шпанија, земји кои до денеска беа најпогодени со пандемијата. Во САД за еден ден регистрирани се речи си 14.000 инфицирани, а вкупно нивниот број изнесува 85.594, од кои 1.300 починаа, а во критична состојба се повеќе од 2.000 пациенти

Во САД повеќе инфицирани лица со новиот коронавирус отколку во Кина

Во САД повеќе инфицирани лица со новиот коронавирус отколку во Кина

Според официјалните податоци бројот на заразени со Ковид-19 во САД ја  надмина цифрата на случаи во Кина, Италија и Шпанија, земји кои до денеска беа најпогодени со пандемијата. Во САД за еден ден регистрирани се речи си 14.000 инфицирани, а вкупно нивниот број изнесува 85.594, од кои 1.300 починаа, а во критична состојба се повеќе од 2.000 пациенти

Во САД повеќе инфицирани лица со новиот коронавирус отколку во Кина

Во САД повеќе инфицирани лица со новиот коронавирус отколку во Кина

Според официјалните податоци бројот на заразени со Ковид-19 во САД ја  надмина цифрата на случаи во Кина, Италија и Шпанија, земји кои до денеска беа најпогодени со пандемијата. Во САД за еден ден регистрирани се речи си 14.000 инфицирани, а вкупно нивниот број изнесува 85.594, од кои 1.300 починаа, а во критична состојба се повеќе од 2.000 пациенти

САД ја надминаa Кина по бројот на заболени од коронавирус

САД ја надминаa Кина по бројот на заболени од коронавирус

САД ја надминаa Кина по бројот на заболени од коронавирус Според официјалните податоци бројот на заразени со Ковид-19 во САД ја надмина цифрата на случаи во Кина, Италија и Шпанија, земји кои до денеска беа најпогодени со пандемијата. Во САД за еден ден регистрирани се речиси 14.000 инфицирани, а вкупно нивниот број изнесува 86.004, од кои 1.300 починаа,

САД ја надминаа и Кина по бројот на заразени од коронавирус

САД ја надминаа и Кина по бројот на заразени од коронавирус

Според официјалните податоци бројот на заразени со Ковид-19 во САД ја надмина цифрата на случаи во Кина каде денеска забележани се вкупно  81.255 случаи со дневно зголемување од само 67 случаи, а во последните денови зголемувањето е меѓу 50 до 70. Во САД за еден ден регистрирани се речи си 14.000 инфицирани, а вкупно нивниот број изнесува 85.594, од

Во САД повеќе инфицирани лица со новиот коронавирус отколку во Кина

Во САД повеќе инфицирани лица со новиот коронавирус отколку во Кина

– Според официјалните податоци бројот на заразени со Ковид-19 во САД ја  надмина цифрата на случаи во Кина, Италија и Шпанија, земји кои до денеска беа најпогодени со пандемијата. Во САД за еден ден регистрирани се речи си 14.000 инфицирани, а вкупно нивниот број изнесува 85.594, од кои 1.300 починаа, а во критична состојба се повеќе од 2.000 пациенти

Во САД повеќе инфицирани лица со новиот коронавирус отколку во Кина

Во САД повеќе инфицирани лица со новиот коронавирус отколку во Кина

Според официјалните податоци бројот на заразени со Ковид-19 во САД ја  надмина цифрата на случаи во Кина, Италија и Шпанија, земји кои до денеска беа најпогодени со пандемијата. Во САД за еден ден регистрирани се речи си 14.000 инфицирани, а вкупно нивниот број изнесува 85.594, од кои 1.300 починаа, а во критична состојба се повеќе од 2.000 пациенти

Во САД повеќе инфицирани лица со новиот коронавирус отколку во Кина

Во САД повеќе инфицирани лица со новиот коронавирус отколку во Кина

Според официјалните податоци бројот на заразени со Ковид-19 во САД ја  надмина цифрата на случаи во Кина, Италија и Шпанија, земји кои до денеска беа најпогодени со пандемијата. Во САД за еден ден регистрирани се речи си 14.000 инфицирани, а вкупно нивниот број изнесува 85.594, од кои 1.300 починаа, а во критична состојба се повеќе од 2.000 пациенти