притисни ентер »

Нормализирано водоснабдување на улица Козле 1

Нормализирано водоснабдување на улица Козле 1

ЈП Водовод и канализација ифнормираше за нормализирано водоснабдување, по санација на дефект. „Ве известуваме дека на ден 14.03.2019г дека дефектот на ул.Козле кр.1 е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 13:40ч завршено“, велат од ЈП Водовод и канализација. Содржините, графичките и техничките решенија се заштитени со издавачки и авторски права

Без вода дел од жителите на улицата „Козле“

Без вода дел од жителите на улицата „Козле“

Денеска поради реконструкција на водоводна мрежа ф-2 на улицата „Козле“ кр.1, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од кр.1 од 9 часот до завршување на работите, соопшти ЈП „Водовод и канализација - Скопје“.

Без вода дел од жителите на улицата „Козле“

Без вода дел од жителите на улицата „Козле“

Денеска поради реконструкција на водоводна мрежа ф-2 на улицата „Козле“ кр.1, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од кр.1 од 9 часот до завршување на работите, соопшти ЈП „Водовод и канализација - Скопје“.

Дел од Гостивар е без вода поради дефект, се работи на санација

Дел од Гостивар е без вода поради дефект, се работи на санација

Поради дефект во водоводната мрежа на улица „Димита р Влахов“ во Гостивар, кој настанал околу 11 часот, дел од Гостивар е без вода. Од локалната самоуправа соопштија дека без вода за пиење од градскиот водовод се ул. Ј НА ( Дебарска улица), ул. „Борче Јованоски“ (дел от кај поранешн о кино) и ул. „Тоде Богданоски“, додека во реонот на градскиот плоштад,

Батинци денеска без вода

Батинци денеска без вода

Поради уличен дефект на водоводна мрежа ф80м.м. на улица 3 бр.68 денеска прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од с. Батинци. Како што соопшти РЦУК-Скопје, по известувањето добиено од ЈП Водовод и канализација, прекинот на снабдувањето ќе трае од 09:15часот до завршување на дефектот.

Без вода жителите од село Батинци

Без вода жителите од село Батинци

Поради дефект на водоводната мрежа со прекинато водоснабдување ќе бидат жителите на селото Батинци. „Ве известуваме поради уличен дефект на водоводна мрежа на улица „3 бр.68 Батинци“ со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од село Батинци од 09:15 часот до завршување на дефектот“, соопшти ЈП „Водовод и канализација - Скопје".

Без вода дел од жителите на Автокоманда

Без вода дел од жителите на Автокоманда

Поради дефект на водоводна мрежа денес без вода ќе останат дел од жителите на Автокоманда. Поради уличен дефект на водоводна мрежа на улица 16та-Македонска бригада бб. со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од улицата „16та-Македонска бригада“, „Против пожарната бригада“ и неколку фирми од 08:30 часот до завршување на дефектот“, соопшти ЈП

Без вода дел од жителите на Автокоманда

Без вода дел од жителите на Автокоманда

Поради дефект на водоводна мрежа денес без вода ќе останат дел од жителите на Автокоманда. Поради уличен дефект на водоводна мрежа на улица 16та-Македонска бригада бб. со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од улицата „16та-Македонска бригада“, „Против пожарната бригада“ и неколку фирми од 08:30 часот до завршување на дефектот“, соопшти ЈП

Батинци денеска без вода

Батинци денеска без вода

Како што соопшти РЦУК-Скопје, по известувањето добиено од ЈП Водовод и канализација, прекинот на снабдувањето ќе трае од 09:15часот до завршување на дефектот. /МИА

Без вода дел од жителите на Карпош

Без вода дел од жителите на Карпош

Поради уличен дефект на водоводна мрежa на улица „Софиска 27" со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од жителите на скопската населба Карпош. „Поради уличен дефект на водоводна мрежa на улица „Софиска 27“ со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од улиците: „Софиска“, „Копенхагенска“, „Бриселска“ и „Женевска“ во општина Карпош од 09:30 часот

Батинци денеска без вода

Батинци денеска без вода

Поради уличен дефект на водоводна мрежа ф80м.м. на улица 3 бр.68 денеска прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од с. Батинци. Како што соопшти РЦУК-Скопје, по известувањето добиено од ЈП Водовод и канализација, прекинот на снабдувањето ќе трае од 09:15часот до завршување на дефектот.