притисни ентер »

Кривична за кумановец кој злоупотребил лични податоци на „Фејсбук“

Кривична за кумановец кој злоупотребил лични податоци на „Фејсбук“

СВР Тетово поднесе кривична пријава против М. К. (30) од село Лопате, Кумановско, поради злоупотреба на лични податоци. „На 22.8.2019 оштетениот Н. Ф. на социјалната мрежа ‘Фејсбук’ примил порака дека неговиот профил, кој претходно бил деактивиран, станал активен од 16. 8.2019“, информираат од МВР. По преземените мерки, било констатирано дека пријавениот

Кривична за кумановец кој злоупотребил лични податоци на „Фејсбук“

Кривична за кумановец кој злоупотребил лични податоци на „Фејсбук“

СВР Тетово поднесе кривична пријава против М. К. (30) од село Лопате, Кумановско, поради злоупотреба на лични податоци. „На 22.8.2019 оштетениот Н. Ф. на социјалната мрежа ‘Фејсбук’ примил порака дека неговиот профил, кој претходно бил деактивиран, станал активен од 16. 8.2019“, информираат од МВР. По преземените мерки, било констатирано дека пријавениот

Кривична за кумановец кој злоупотребил лични податоци на „Фејсбук“

Кривична за кумановец кој злоупотребил лични податоци на „Фејсбук“

СВР Тетово поднесе кривична пријава против М.К.(30) од село Лопате, кумановско, поради злоупотреба на лични податоци. „На 22.08.2019 оштетениот Н.Ф. на социјалната мрежа ‘Фејсбук’ примил порака дека неговиот профил, кој претходно бил деактивиран, станал активен од 16.08.2019“, информираат од МВР. По преземени мерки било констатирано дека пријавениот

Кривична за кумановец кој злоупотребил лични податоци на Фејсбук

Кривична за кумановец кој злоупотребил лични податоци на Фејсбук

СВР Тетово поднесе кривична пријава против М.К.(30) од село Лопате, кумановско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на лични податоци“. - На 22.08.2019 оштетениот Н.Ф. на социјалната мрежа „Facebook “ примил порака дека неговиот профил, кој претходно бил деактивиран, станал активен од 16.08.2019. По преземени мерки

Кумановчанец активирал деактивиран фб профил на друго лице, заработи кривична пријава

Кумановчанец активирал деактивиран фб профил на друго лице, заработи кривична пријава

СВР Тетово поднесе кривична пријава против М.К.(30) од село Лопате, Кумановско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на лични податоци“. На 22.08.2019 оштетениот Н.Ф. на социјалната мрежа „Facebook “ примил порака дека неговиот профил, кој претходно бил деактивиран, станал активен од 16.08.2019. По преземени мерки

Кривична за кумановец кој злоупотребил лични податоци на Фејсбук

Кривична за кумановец кој злоупотребил лични податоци на Фејсбук

По преземени мерки било констатирано дека пријавениот ги злоупотребил податоците. СВР Тетово поднесе кривична пријава против М.К.(30) од село Лопате, кумановско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на лични податоци“. -На 22.08.2019 оштетениот Н.Ф. на социјалната мрежа „Facebook “ примил порака дека неговиот профил,