притисни ентер »

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со економските последици од коронавирусот, објави грчката државна телевизија ЕРТ, јави дописничката на МИА од Атина

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со економските последици од коронавирусот, објави грчката државна телевизија ЕРТ, јави дописничката на МИА од Атина

Грција: Газдите од своите вработени бараат да им вратат дел од специјалната помош од државата

Грција: Газдите од своите вработени бараат да им вратат дел од специјалната помош од државата

Грција: Газдите од своите вработени бараат да им вратат дел од специјалната помош од државата До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со економските последици

Газди во Грција барале од вработените да им ја дадат помошта од државата

Газди во Грција барале од вработените да им ја дадат помошта од државата

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со економските последици од коронавирусот, објави грчката државна телевизија ЕРТ, јави дописничката на МИА од Атина

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со економските последици од коронавирусот, објави грчката државна телевизија ЕРТ, јави дописничката на МИА од Атина

Грција: Работодавци бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

Грција: Работодавци бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со економските последици од коронавирусот, објави грчката државна телевизија ЕРТ, јави дописничката на МИА од Атина

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

ЕРТ: Работодавци во Грција бараат од вработените да вратат дел од специјалната помош од државата

– До синдикатите во Грција стигнале сериозни поплаки дека постојат обиди на некои работодавците да земат дел од специјалната помош во висина од 800 евра што им следува на вработените во рамките на владините мерки за поддршка за справување со економските последици од коронавирусот, објави грчката државна телевизија ЕРТ, јави дописничката на МИА од Атина