притисни ентер »

Полицијата во Вевчани го уапси претседателот на ОК ВМРО ДПМНЕ, Влајнкиноски

Полицијата во Вевчани го уапси претседателот на ОК ВМРО ДПМНЕ, Влајнкиноски

Со масивна полициска акција денес е спречен традиционланиот карневал во Вевчани, при што полицијата примени и мерки на апсење, односно приведување. Меѓу приведените лица во Вевчани по денешната акција на полицијата и ЕБР е и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ-Вевчани, Ѓорги Влајнкиноски. „Денес бев апсен. За ништо, се разбира. Нема страв, нема предавање

Полицијата во Вевчани го уапси претседателот на ОК ВМРО ДПМНЕ, Влајнкиноски

Полицијата во Вевчани го уапси претседателот на ОК ВМРО ДПМНЕ, Влајнкиноски

Со масивна полициска акција денес е спречен традиционланиот карневал во Вевчани, при што полицијата примени и мерки на апсење, односно приведување. Меѓу приведените лица во Вевчани по денешната акција на полицијата и ЕБР е и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ-Вевчани, Ѓорги Влајнкиноски. „Денес бев апсен. За ништо, се разбира. Нема страв, нема предавање

ВМРО-ДПМНЕ: Власта на Заев со специјалци тепа луѓе на карневал кои го исмеваат лошото владеење на СДСM

ВМРО-ДПМНЕ: Власта на Заев со специјалци тепа луѓе на карневал кои го исмеваат лошото владеење на СДСM

„Власта на Заев со специјалци тепа граѓани на карневал, кои преку маски и хумор го исмеваат лошото владеење на СДСМ. Прагот на толеранција кон секоја критика на СДСМ и на Заев е нула. Ова денеска во Вевчани беше приказ како функционира тоталитарен режим,“ велат од ВМРО-ДПМНЕ во реакција на денешните настани во Вевчани. Еве го во целост остатокот од

ВМРО-ДПМНЕ: Власта со специјалци тепа луѓе на карневал, кои го исмеваат лошото владеење

ВМРО-ДПМНЕ: Власта со специјалци тепа луѓе на карневал, кои го исмеваат лошото владеење

Власта на Заев со специјалци тепа граѓани на карневал, кои преку маски и хумор го исмеваат лошото владеење на СДСМ. Прагот на толеранција кон секоја критика на СДСМ и на Заев е нула. Ова денеска во Вевчани беше приказ како функционира тоталитарен режим. Под наредба на Заев денес брутално и насилно стотина специјалци ги тепаше, апсеше и малтретираше

ВМРО-ДПМНЕ: Власта на Заев со специјалци тепа граѓани на карневал

ВМРО-ДПМНЕ: Власта на Заев со специјалци тепа граѓани на карневал

Власта на Заев со специјалци тепа граѓани на карневал, кои преку маски и хумор го исмеваат лошото владеење на СДСМ, велат од ВМРО-ДПМНЕ. „Прагот на толеранција кон секоја критика на СДСМ и на Заев е нула. Ова денеска во Вевчани беше приказ како функционира тоталитарен режим. Под наредба на Заев денес брутално и насилно стотина специјалци ги тепаше,

Во Вевчани уапсен и претседателот на ОК ВМРО ДПМНЕ, Влајнкиноски

Во Вевчани уапсен и претседателот на ОК ВМРО ДПМНЕ, Влајнкиноски

Меѓу приведените лица во Вевчани по денешната акција на полицијата и ЕБР е и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ-Вевчани, Ѓорги Влајнкиноски. Тој на Фејсбук објави фотографија во полициското комбе и напиша: „Денес бев апсен. За ништо, се разбира. Нема страв, нема предавање. Има полициска бруталност, ама ќе им помине. Вевчанци, драги мои Вевчанци посебно

ВМРО-ДПМНЕ: Заев со специјалци тепа луѓе на карневал кои го исмеваат неговото лошо владеење

ВМРО-ДПМНЕ: Заев со специјалци тепа луѓе на карневал кои го исмеваат неговото лошо владеење

Власта на Заев со специјалци тепа граѓани на карневал, кои преку маски и хумор го исмеваат лошото владеење на СДСМ, велат од ВМРО-ДПМНЕ, по интервенцијата на полицијата на карневалот во Вевчани. „Прагот на толеранција кон секоја критика на СДСМ и на Заев е нула. Ова денеска во Вевчани беше приказ како функционира тоталитарен режим. Под наредба на Заев

(ВИДЕО) Приведени повеќе лица во Вевчани, тврдат дека акцијата била полициска бруталност

(ВИДЕО) Приведени повеќе лица во Вевчани, тврдат дека акцијата била полициска бруталност

Повеќе лица се приведени при акцијата на полицијата во Вевчани, дознава „А1он“. Меѓу нив е и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ-Вевчани, Ѓорги Влајнкиноски. Тој на социјалните мрежи објави фотографија од себеси во полициското комбе, со кое бил однесен во станица. Од МВР нема податок колку други лица се приведени. Присутните на Вевчанскиот карневал, се судрија

Во Вевчани уапсен и претседателот на ОК ВМРО ДПМНЕ

Во Вевчани уапсен и претседателот на ОК ВМРО ДПМНЕ

Меѓу приведените лица во Вевчани по денешната акција на полицијата и ЕБР е и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ-Вевчани, Ѓорги Влајнкиноски. Тој на Фејсбук објави фотографија во полициското комбе . - Денес бев апсен. За ништо, се разбира. Нема страв, нема предавање. Има полициска бруталност, ама ќе им помине. Вевчанци, драги мои Вевчанци посебно Ви благодарам

ВМРО-ДПМНЕ: Власта на Заев со специјалци тепа луѓе на карневал кои го исмеваат лошото владеење на СДСM

ВМРО-ДПМНЕ: Власта на Заев со специјалци тепа луѓе на карневал кои го исмеваат лошото владеење на СДСM

„Власта на Заев со специјалци тепа граѓани на карневал, кои преку маски и хумор го исмеваат лошото владеење на СДСМ. Прагот на толеранција кон секоја критика на СДСМ и на Заев е нула. Ова денеска во Вевчани беше приказ како функционира тоталитарен режим,“ велат од ВМРО-ДПМНЕ во реакција на денешните настани во Вевчани. Еве го во целост остатокот од

ВМРО-ДПМНЕ: Власта на Заев со специјалци тепа луѓе на карневал,кои го исмеваат лошото владеење

ВМРО-ДПМНЕ: Власта на Заев со специјалци тепа луѓе на карневал,кои го исмеваат лошото владеење

Прагот на толеранција кон секоја критика на СДСМ и на Заев е нула. Ова денеска во Вевчани беше приказ како функционира тоталитарен режим. Под наредба на Заев денес брутално и насилно стотина специјалци ги тепаше, апсеше и малтретираше граѓаните кои учествуваа на вековниот Вевчански карневал, меѓу кои имаше деца и стари лица. Тоа што не успеале разни

ВМРО-ДПМНЕ: Настанот во Вевчани е приказ како функционира тоталитарен режим

ВМРО-ДПМНЕ: Настанот во Вевчани е приказ како функционира тоталитарен режим

Власта на Заев со специјалци тепа граѓани на карневал, кои преку маски и хумор го исмеваат лошото владеење на СДСМ, се вели во партиското соопштение на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. -Прагот на толеранција кон секоја критика на СДСМ и на Заев е нула. Ова денеска во Вевчани беше приказ како функционира тоталитарен режим. Под наредба на Заев денес брутално

ВМРО-ДПМНЕ: Власта на Заев со специјалци тепа луѓе на карневал, кои го исмеваат  лошото владеење на СДСM

ВМРО-ДПМНЕ: Власта на Заев со специјалци тепа луѓе на карневал, кои го исмеваат лошото владеење на СДСM

ВМРО-ДПМНЕ: Власта на Заев со специјалци тепа луѓе на карневал, кои го исмеваат лошото владеење на СДСM Власта на Заев со специјалци тепа граѓани на карневал, кои преку маски и хумор го исмеваат лошото владеење на СДСМ, се вели во партиското соопштение на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. -Прагот на толеранција кон секоја критика на СДСМ и на Заев е нула.

ВМРО-ДПМНЕ: Заев со специјалци тепа луѓе на карневал кои го исмеваат неговото лошо владеење

ВМРО-ДПМНЕ: Заев со специјалци тепа луѓе на карневал кои го исмеваат неговото лошо владеење

Власта на Заев со специјалци тепа граѓани на карневал, кои преку маски и хумор го исмеваат лошото владеење на СДСМ, велат од ВМРО-ДПМНЕ, по интервенцијата на полицијата на карневалот во Вевчани. „Прагот на толеранција кон секоја критика на СДСМ и на Заев е нула. Ова денеска во Вевчани беше приказ како функционира тоталитарен режим. Под наредба на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Ова денеска во Вевчани беше приказ како функционира тоталитарен режим

ВМРО-ДПМНЕ: Ова денеска во Вевчани беше приказ како функционира тоталитарен режим

Власта на Заев со специјалци тепа граѓани на карневал, кои преку маски и хумор го исмеваат лошото владеење на СДСМ, се вели во партиското соопштение на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. -Прагот на толеранција кон секоја критика на СДСМ и на Заев е нула. Ова денеска во Вевчани беше приказ како функционира тоталитарен режим. Под наредба на Заев денес брутално

(ВИДЕО) Приведени повеќе лица во Вевчани, тврдат дека акцијата била полициска бруталност

(ВИДЕО) Приведени повеќе лица во Вевчани, тврдат дека акцијата била полициска бруталност

Повеќе лица се приведени при акцијата на полицијата во Вевчани, дознава „А1он“. Меѓу нив е и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ-Вевчани, Ѓорги Влајнкиноски. Тој на социјалните мрежи објави фотографија од себеси во полициското комбе, со кое бил однесен во станица. Од МВР нема податок колку други лица се приведени. Присутните на Вевчанскиот карневал, се судрија

(Видео) Фото од „мapица“: Специjaлците yaпcиja локaлeн лидep нa ВМРО-ДПМНЕ во Beвчани

(Видео) Фото од „мapица“: Специjaлците yaпcиja локaлeн лидep нa ВМРО-ДПМНЕ во Beвчани

Претседателот на локалниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Вевчани Ѓорѓи Влајкиноски е уапсен попладнево од полициските специјалци. Влајкиноски објавува фотографии и видеа од апсењето од кои се гледа дека тој воопшто не ги провоцира полицајците. Од видеото се гледа дека полицајците не ги интересираат другите учесници на настанот туку се насочени кон локалниот