притисни ентер »

Бришковска вели запрепастена е од сведочењето на Нинџа

Бришковска вели запрепастена е од сведочењето на Нинџа

Бришковска вели запрепастена е од сведочењето на Нинџа Поранешната заменичка министерка за правда Билјана Бришковска Бошковска, ја негира вистинитоста на исказот на Александар Василевски Нинџа, даден за време на денешното судење за настаните од 27 април. Василевски денеска во судницата сведочеше дека Бришковска контактирала со Вељаноски, кому му наредила

Бришкоска: Запрепастена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Бришкоска: Запрепастена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Eксзаменичката на министерот за правда, Билјана Бришкоска Бошковски, за „Макфакс“ го негира исказот на обвинетиот Александар Василевски Нинџа, кој го даде на денешното судење за настаните од 27 април. Таа не одговори на телефонскиот повик, но испрати порака со следната содржина: „Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото

Бришкоска: Запрепастена сум, исказот на Александар Василевски целосно го отфрлам како неточен

Бришкоска: Запрепастена сум, исказот на Александар Василевски целосно го отфрлам како неточен

Ексзаменичката на министерот за правда, Билјана Бришкоска Бошковски, за „Макфакс“ го негира исказот на обвинетиот Александар Василевски Нинџа, кој го даде на денешното судење за настаните од 27 април. Таа не одговори на телефонскиот повик, но испрати порака со следната содржина: „Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото

Бришкоска: Запрепастена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Бришкоска: Запрепастена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Eксзаменичката на министерот за правда, Билјана Бришкоска Бошковски, за „Макфакс“ го негира исказот на обвинетиот Александар Василевски Нинџа, кој го даде на денешното судење за настаните од 27 април. Таа не одговори на телефонскиот повик, но испрати порака со следната содржина: „Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото

Бришкоска: Запрепастена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Бришкоска: Запрепастена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Eксзаменичката на министерот за правда, Билјана Бришкоска Бошковски, за „Макфакс“ го негира исказот на обвинетиот Александар Василевски Нинџа, кој го даде на денешното судење за настаните од 27 април. Таа не одговори на телефонскиот повик, но испрати порака со следната содржина: „Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото

Бришкоска : Вчудовидена сум од невистинитиот исказ на Василевски

Бришкоска : Вчудовидена сум од невистинитиот исказ на Василевски

Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото лице, Александар Василевски, можам само да изјавам дека сум запрепастена од невистинитоста на исказот на сведокот кој се однесува на мене и целосно го отфрлам како неточен, тврди екс - заменичката на министерот за правда, Билјана Бришкоска Бошковски. Eкс – заменичката на министерот

Бришкоска: Исказот на Нинџа е невистинит

Бришкоска: Исказот на Нинџа е невистинит

Билјана Бришкоска Бошковска денеска беше посочена од страна на Алексадар Василевски - Нинџа како една од инволвираните во настаните од 27 април при упадот во Собранието. Нинџа во својот исказ пред судот рече дека Бришковска кажала дека не поминало првото сценарио и пратениците не си ја завршиле работата бидејќи не предизвикале тепачка. „Потоа му се

Бришкоска: Вчудовидена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Бришкоска: Вчудовидена сум од невистинитиот исказ на Александар Василевски

Eксзаменичката на министерот за правда, Билјана Бришкоска-Бошковски, за „Макфакс“ го негира исказот на обвинетиот Александар Василевски – Нинџа што го даде на денешното судење за настаните од 27 април. Таа не одговори на телефонскиот повик, но испрати порака со следната содржина: „Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото

БИЛЈАНА БРИШКОВСКА ГИ ОТФРЛА ИЗЈАВИТЕ НА НИНЏА: Запрепастена сум од невистинитоста на исказот на сведокот кој се однесува на мене

БИЛЈАНА БРИШКОВСКА ГИ ОТФРЛА ИЗЈАВИТЕ НА НИНЏА: Запрепастена сум од невистинитоста на исказот на сведокот кој се однесува на мене

Билјана Бришковска, екс-заменик министер за правда во изјава за „Макфакс“ целосно ја отфрли изјавата од сведочењето на Александар Василевски – Нинџа, кој тврдеше дека таа, заедно со уште неколкумина го координирале упадот во Собранието на 27.април „Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото лице, Александар Василевски,

loading...
Продолжи судењето за собраниските настани од 27-ми април, сведочеше Александар Василевски-Нинџа

Продолжи судењето за собраниските настани од 27-ми април, сведочеше Александар Василевски-Нинџа

На осмиот кат во белиот дворец на тогаш владејачката партија ВМРО-ДПМНЕ, истакнати функционери ги диригирале случувањата во Собранието. Ова го тврди обвинетиот Александар Василевски- познат како Нинџа кој е еден од 33-цата обвинети за настаните од 27 април. Тој ден, рече Нинџа, дошол во партиското седиште, каде бил сместен командно-оперативниот штаб

Бришкоска – Бошковски за 1ТВ: Запрепастена сум од исказот на Нинџа, го отфрлам како невистинит!

Бришкоска – Бошковски за 1ТВ: Запрепастена сум од исказот на Нинџа, го отфрлам како невистинит!

Поранешната заменичка во министерството за правда Билјана Бришкоска – Бошковски за 1ТВ вели дека е запрепастена од невистинитоста на исказот на сведокот Александар Василевски – Нинџа, и целосно го отфрла како невистинит. – Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото лице Александар Василевски, можам само да изјавам дека

Бришкоска – Бошковски за 1ТВ: Запрепастена сум од исказот на Нинџа, го отфрлам како невистинит!

Бришкоска – Бошковски за 1ТВ: Запрепастена сум од исказот на Нинџа, го отфрлам како невистинит!

Поранешната заменичка во министерството за правда Билјана Бришкоска – Бошковски за 1ТВ вели дека е запрепастена од невистинитоста на исказот на сведокот Александар Василевски – Нинџа, и целосно го отфрла како невистинит. – Во врска со наводите пренесени во медиумите од сведочењето на обвинетото лице Александар Василевски, можам само да изјавам дека