притисни ентер »

Realme Flash телефонот и MagDart магнетниот полнач прикажани во видео

Realme Flash телефонот и MagDart магнетниот полнач прикажани во видео

МОБИЛНИ , Тренди Realme Flash телефонот и MagDart магнетниот полнач прикажани во видео 1 минута 0 0 Realme планира да го поремети пазарот на мобилни телефони со својот MagDart магнетен безжичен полнач и Realme Flash телефон. Објавувањето на двата уреди се очекува денеска, а XDA-developers, во меѓувреме, објавија видео на кое се прикажани и Realme Flash

Realme Flash телефонот и MagDart магнетниот полнач прикажани во видео

Realme Flash телефонот и MagDart магнетниот полнач прикажани во видео

Realme планира да го поремети пазарот на мобилни телефони со својот MagDart магнетен безжичен полнач и Realme Flash телефон. Објавувањето на двата уреди се очекува денеска, а XDA-developers, во меѓувреме, објавија видео на кое се прикажани и Realme Flash и неговиот полнач MagDart. Краткото видео го прикажува брзото полнење, кое телефонот го полни од