притисни ентер »

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

Од јавниот превоз во Скопје, Симона и Александар најчесто ја користат линијата број 22, која се обраќа од Транспортен Центар до „Лепенец“ и обратно. Секој ден, двајцата граѓани, со маски на лицето и страв во коските, среде пандемија, надвор од протоколите, се приморани да го делат автобусот со прекумерен број на патници, кои, исто така, мора да стигнат

ФОТО: Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

ФОТО: Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

ФОТО: Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат Од јавниот превоз во Скопје, Симона и Александар најчесто ја користат линијата број 22, која се обраќа од Транспортен Центар до „Лепенец“ и обратно. Секој ден, двајцата граѓани, со маски на лицето и страв во коските, среде пандемија, надвор од протоколите, се

СКОПЈЕ СРЕД ПАНДЕМИЈА: На отворено со маски, во автобусите на ЈСП патниците си дишат во врат

СКОПЈЕ СРЕД ПАНДЕМИЈА: На отворено со маски, во автобусите на ЈСП патниците си дишат во врат

Од јавниот превоз во Скопје, Симона и Александар најчесто ја користат линијата број 22, која се обраќа од Транспортен Центар до „Лепенец“ и обратно. Секој ден, двајцата граѓани, со маски на лицето и страв во коските, среде пандемија, надвор од протоколите, се приморани да го делат автобусот со прекумерен број на патници, кои, исто така, мора да стигнат

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

Секој ден, двајцата граѓани, со маски на лицето и страв во коските, среде пандемија, надвор од протоколите, се приморани да го делат автобусот со прекумерен број на патници, кои, исто така, мора да стигнат до крајната дестинација во одреденото време. Симона вели дека автоматски се губи смислата на самите мерки за заштита од коронавирусот кога има автобуси

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

Од јавниот превоз во Скопје, Симона и Александар најчесто ја користат линијата број 22, која се обраќа од Транспортен Центар до „Лепенец“ и обратно. Секој ден, двајцата граѓани, со маски на лицето и страв во коските, среде пандемија, надвор од протоколите, се приморани да го делат автобусот со прекумерен број на патници, кои, исто така, мора да стигнат

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

Од јавниот превоз во Скопје, Симона и Александар најчесто ја користат линијата број 22, која се обраќа од Транспортен Центар до „Лепенец“ и обратно. Секој ден, двајцата граѓани, со маски на лицето и страв во коските, среде пандемија, надвор од протоколите, се приморани да го делат автобусот со прекумерен број на патници, кои, исто така, мора да стигнат

Граѓаните бесни, автобусите преполни за време на пандемија: „Луѓето си дишат во врат“

Граѓаните бесни, автобусите преполни за време на пандемија: „Луѓето си дишат во врат“

Од јавниот превоз во Скопје, Симона и Александар најчесто ја користат линијата број 22, која се обраќа од Транспортен Центар до „Лепенец“ и обратно. Секој ден, двајцата граѓани, со маски на лицето и страв во коските, среде пандемија, надвор од протоколите, се приморани да го делат автобусот со прекумерен број на патници, кои, исто така, мора да стигнат

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

– Од јавниот превоз во Скопје, Симона и Александар најчесто ја користат линијата број 22, која се обраќа од Транспортен Центар до „Лепенец“ и обратно. Секој ден, двајцата граѓани, со маски на лицето и страв во коските, среде пандемија, надвор од протоколите, се приморани да го делат автобусот со прекумерен број на патници, кои, исто така, мора да стигнат

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

Од јавниот превоз во Скопје, Симона и Александар најчесто ја користат линијата број 22, која се обраќа од Транспортен Центар до „Лепенец” и обратно. Секој ден, двајцата граѓани, со маски на лицето и страв во коските, среде пандемија, надвор од протоколите, се приморани да го делат автобусот со прекумерен број на патници, кои, исто така, мора да стигнат

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

Среде пандемија во неколку линии од скопскиот јавен превоз патниците си дишат во врат

Од јавниот превоз во Скопје, Симона и Александар најчесто ја користат линијата број 22, која се обраќа од Транспортен Центар до „Лепенец” и обратно. Секој ден, двајцата граѓани, со маски на лицето и страв во коските, среде пандемија, надвор од протоколите, се приморани да го делат автобусот со прекумерен број на патници, кои, исто така, мора да стигнат