Дали сте за еден џин-тоник?

Љубители на џин-тоник, знаете ли дека овој пијалок е корисен за здравјето и ги топи килограмите? Ако не сте знаеле, плодовите од смрека кои се основна состојка на џинот се познати по своите корисни својства. Литванските научници докажале дека џинот е корисен за здравјето и го забрзува согорувањето на калории. Основна состојка на џинот се плодовите