притисни ентер »

(Галерија) Васил Гарванлиев уживаше во концертот на Данијела Мартиновиќ

(Галерија) Васил Гарванлиев уживаше во концертот на Данијела Мартиновиќ

Македонскиот претставник на Евровизија, Васил Гарванлиев вечерва ужива во концертот на хрватската пејачка Данијела Мартиновиќ. Тој е во друштво на своја добра пријателка, па заедно ги пееја хитовите на далматинската ѕвезда. Васил пред еден месец беше избран за македонски евровизиски претставник. Денес беше објавено дека на Евровизија во Холандија ќе

(Галерија) Васил Гаварнлиев уживаше во концертот на Данијела Мартиновиќ

(Галерија) Васил Гаварнлиев уживаше во концертот на Данијела Мартиновиќ

Македонскиот претставник на Евровизија Васил Гаварнлиев вечерва ужива во концертот на хрватската пејачка Данијела Мартиновиќ. Тој е во друштво на своја добра пријателка, па заедно ги пееја хитовите на далматинската ѕвезда. Васил пред еден месец беше избран за македонскимевровизиски претставник. Денес беше објавенондека на евровизијс вомХоландијанќе

(Галерија) Васил Гаварнлиев уживаше во концертот на Данијела Мартиновиќ

(Галерија) Васил Гаварнлиев уживаше во концертот на Данијела Мартиновиќ

Македонскиот претставник на Евровизија Васил Гаварнлиев вечерва ужива во концертот на хрватската пејачка Данијела Мартиновиќ. Тој е во друштво на своја добра пријателка, па заедно ги пееја хитовите на далматинската ѕвезда. Васил пред еден месец беше избран за македонскимевровизиски претставник. Денес беше објавенондека на евровизијс вомХоландијанќе

(Галерија) Васил Гаварнлиев уживаше во концертот на Данијела Мартиновиќ

(Галерија) Васил Гаварнлиев уживаше во концертот на Данијела Мартиновиќ

Македонскиот претставник на Евровизија Васил Гаварнлиев вечерва ужива во концертот на хрватската пејачка Данијела Мартиновиќ. Тој е во друштво на своја добра пријателка, па заедно ги пееја хитовите на далматинската ѕвезда. Васил пред еден месец беше избран за македонскимевровизиски претставник. Денес беше објавенондека на евровизијс вомХоландијанќе