Закон за ЈО или Закон ЗАЈО, Зокиев законик ли, упс…

Закон за ЈО или Закон ЗАЈО, Зокиев законик ли, упс… Си пишуваш така, брзаш малку на тастатурата, кога упс! Од случајна грешка ти испаѓа вистината на виделина. Да, велат дека брза кучка слепи кучиња раѓа, ама реалноста е дека брза кучка брзи кучиња раѓа. Генетика, нели. Башка, сите се раѓаат слепи, па прогледуваат за околу две недели. Кучкарски муабет