притисни ентер »

Заврши 8-то издание на Стартап Викенд Скопје, со многу насмевки, динамична работа и 10 креативни решенија!

Заврши 8-то издание на Стартап Викенд Скопје, со многу насмевки, динамична работа и 10 креативни решенија!

Изминатиот викенд, во просторите на Инофеит се одржа 8-то издание на Startup Weekend Skopje , настан на Techstars, powered by Google for entrepreneurs. И оваа година Startup Weekend беше организиран од тимот на Solveo, со поддршка од општествено одговорни компании од регионот. Настанот им даде можност на 50 млади да го направат првиот чекор и да започнат

Викендов се одржа 8-то издание на Стартап Викенд Скопје!

Викендов се одржа 8-то издание на Стартап Викенд Скопје!

Изминатиот викенд во просторите на Инофеит се одржа 8-то издание на Startup Weekend Skopje, настан на Techstars, powered by Google for entrepreneurs. И оваа година Startup Weekend беше организиран од тимот на Solveo, со поддршка од општествено одговорни компании од регионот. Настанот им даде можност на 50 млади да го направат првиот чекор и да започнат

Стартап Викенд Скопје – настан кој докажа дека имаме потенцијал за развој на стартапи

Стартап Викенд Скопје – настан кој докажа дека имаме потенцијал за развој на стартапи

Изминатиот викенд, во просторите на Инофеит се одржа 8-то издание на Startup Weekend Skopje, настан на Techstars, powered by Google for entrepreneurs. И оваа година Startup Weekend беше организиран од тимот на Solveo, со поддршка од општествено одговорни компании од регионот. Настанот им даде можност на 50 млади да го направат првиот чекор и да започнат

Викендов се одржа 8-то издание на Стартап Викенд Скопје!

Викендов се одржа 8-то издание на Стартап Викенд Скопје!

Изминатиот викенд во просторите на Инофеит се одржа 8-то издание на Startup Weekend Skopje, настан на Techstars, powered by Google for entrepreneurs. И оваа година Startup Weekend беше организиран од тимот на Solveo, со поддршка од општествено одговорни компании од регионот. Настанот им даде можност на 50 млади да го направат првиот чекор и да започнат

Стартап Викенд Скопје – настан кој докажа дека имаме потенцијал за развој на стартапи

Стартап Викенд Скопје – настан кој докажа дека имаме потенцијал за развој на стартапи

Со големо задоволство и нетрпение го очекуваме Startup Weekend 2020 Изминатиот викенд, во просторите на Инофеит се одржа 8-то издание на Startup Weekend Skopje, настан на Techstars, powered by Google for entrepreneurs. И оваа година Startup Weekend беше организиран од тимот на Solveo, со поддршка од општествено одговорни компании од регионот. Настанот