притисни ентер »

Зголемен број на автобуси на одредени линии

Зголемен број на автобуси на одредени линии

Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје информира дека од утре линиите 2, 5, 11, 22, 57, 61, 62, 63 и 67, во утринските часови ќе сообраќаат зголемен број на возила, со цел да се избегне метежот што беше регистриран утринава во фреквентните часови. ЈСП Скопје ја следи ситуацијата на терен, во комуникација и координација е со институциите кои одлучуваат

ЈСП: Зголемен број на автобуси на одредени линии и термини на последни поаѓања

ЈСП: Зголемен број на автобуси на одредени линии и термини на последни поаѓања

Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје информира дека од утре линиите 2, 5, 11, 22, 57, 61, 62, 63 и 67, во утринските часови ќе сообраќаат зголемен број на возила, со цел да се избегне метежот што беше регистриран утринава во фреквентните часови. ЈСП Скопје ја следи ситуацијата на терен, во комуникација и координација е со институциите кои одлучуваат

ЈСП: Зголемен број на автобуси на одредени линии и термини на последни поаѓања

ЈСП: Зголемен број на автобуси на одредени линии и термини на последни поаѓања

Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје информира дека од утре линиите 2, 5, 11, 22, 57, 61, 62, 63 и 67, во утринските часови ќе сообраќаат зголемен број на возила, со цел да се избегне метежот што беше регистриран утринава во фреквентните часови. ЈСП Скопје ја следи ситуацијата на терен, во комуникација и координација е со институциите кои одлучуваат

ЈСП: Зголемен број на автобуси на одредени линии и термини на последни поаѓања

ЈСП: Зголемен број на автобуси на одредени линии и термини на последни поаѓања

Јавното сообраќајно претпријатие – Скојпе информира дека од утре линиите 2, 5, 11, 22, 57, 61, 62, 63 и 67, во утринските часови ќе сообраќаат зголемен број на возила, со цел да се избегнат гужвите кои беа регистрирани утринава во фрекфентните часови. ЈСП Скопје ја следи ситуацијата на терен, во комуникација и координација е со институциите кои одлучуваат

Од утре зголемен број автобуси на одредени линии во утринските часови

Од утре зголемен број автобуси на одредени линии во утринските часови

Оттаму информираат дека ја следат ситуацијата на терен, во комуникација и координација се со институциите кои одлучуваат за препораките/мерките како да се реагира во новонастаната ситуација и за евентуалните измени во превозот, јавноста навремено ќе биде информирана. Од ЈСП потсетуваат дека првите утрински поаѓања на сите линии се оние од 6 часот.

ЈСП со најново соопштение: Се зголемува бројот на автобуси на одредени линии

ЈСП со најново соопштение: Се зголемува бројот на автобуси на одредени линии

ИЗВОР Скопје24 | март 23, 2020 Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје информира дека од утре линиите 2, 5, 11, 22, 57, 61, 62, 63 и 67, во утринските часови ќе сообраќаат зголемен број на возила, со цел да се избегне метежот што беше регистриран утринава во фреквентните часови. ЈСП Скопје ја следи ситуацијата на терен, во комуникација и координација

Првите утрински поаѓања на сите автобуси на ЈСП ќе биде од 6 часот

Првите утрински поаѓања на сите автобуси на ЈСП ќе биде од 6 часот

Од ЈСП потсетуваат дека првите утрински поаѓања на сите линии се оние од 6 часот. Од утре на автобуските линии 2, 5, 11, 22, 57, 61, 62, 63 и 67, во утринските часови ќе сообраќаат зголемен број на возила, со цел да се избегнат гужвите кои беа регистрирани изутрината во фреквентните часови , соопшти Јавното сообраќајно претпријатие ЈСП-Скопје. Оттаму

ЈСП: Од утре зголемен број автобуси на одредени линии во утринските часови

ЈСП: Од утре зголемен број автобуси на одредени линии во утринските часови

Од утре на автобуските линии 2, 5, 11, 22, 57, 61, 62, 63 и 67, во утринските часови ќе сообраќаат зголемен број на возила, со цел да се избегнат гужвите кои беа регистрирани изутрината во фреквентните часови, соопшти Јавното сообраќајно претпријатие ЈСП-Скопје. Оттаму информираат дека ја следат ситуацијата на терен, во комуникација и координација

ЈСП со нов возен ред, ќе го зголемен број на автобуси на одредени линии

ЈСП со нов возен ред, ќе го зголемен број на автобуси на одредени линии

Од ЈСП информираат дека од утре, вторник (24.03.2020 год), на линиите 2, 5, 11, 22, 57, 61, 62, 63 и 67, во утринските часови ќе сообраќаат зголемен број на возила, со цел да се избегнат гужвите кои беа регистрирани утринава во фрекфентните часови. Фото: Борче Поповски ЈСП Скопје ја следи ситуацијата на терен, во комуникација и координација е со институциите

Од утре зголемен број автобуси на одредени линии во утринските часови

Од утре зголемен број автобуси на одредени линии во утринските часови

Од утре на автобуските линии 2, 5, 11, 22, 57, 61, 62, 63 и 67, во утринските часови ќе сообраќаат зголемен број на возила, со цел да се избегнат гужвите кои беа регистрирани изутрината во фреквентните часови, соопшти Јавното сообраќајно претпријатие ЈСП-Скопје. Оттаму информираат дека ја следат ситуацијата на терен, во комуникација и координација

ЈСП: Зголемен број на автобуси на одредени линии и термини на последни поаѓања

ЈСП: Зголемен број на автобуси на одредени линии и термини на последни поаѓања

Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје информира дека од утре линиите 2, 5, 11, 22, 57, 61, 62, 63 и 67, во утринските часови ќе сообраќаат зголемен број на возила, со цел да се избегне метежот што беше регистриран утринава во фреквентните часови. ЈСП Скопје ја следи ситуацијата на терен, во комуникација и координација е со институциите кои одлучуваат