притисни ентер »

Вистината за ОРАЛНИОТ однос: Еве колку навистина ги задоволува жените, а колку мажите

Вистината за ОРАЛНИОТ однос: Еве колку навистина ги задоволува жените, а колку мажите

Резултатите од големото истражување се навистина интересни Една од најголемите предрасуди се однесува на оралниот секс, и ако од секогаш сте сакале да прашате колку навистина ги задоволува, но не сте се осмелиле, еве го одговорот. Истражувањето во кое учествуваа 5.865 луѓе од двата пола, на возраст од 15 до 94 години, покажа дека податоците варираат

Шокантно ново истражување: Научниците сега тврдат дека Г точката воопшто НЕ ПОСТОИ!

Шокантно ново истражување: Научниците сега тврдат дека Г точката воопшто НЕ ПОСТОИ!

Испревртена теорија стара 70 години Толку проучувања и истражување за ништо? Најновото истражување пронјаде докази за силните женски оргазми кои би го стимулирало малото осетливо место на женското тело, како што тврдеа веќе 70 години. Истражувањето утврди дека нервите на женскиот полов орган се рамномерно распределени. Мажите кои се мачат со пронаоѓање