притисни ентер »

Партијата на Јанез Јанша ќе бара да се врати задолжителниот воен рок во Словенија

Партијата на Јанез Јанша ќе бара да се врати задолжителниот воен рок во Словенија

Партијата на Јанез Јанша преку предлог закон ќе побара повторно да се врати задолжителниот воен рок на словенечките граѓани. Според паријата на Јанша – СДС, служењето на воениот рок треба да трае една година, јави дописникот на МИА од Љубљана. СДС за ова прашање веќе прави консултации со своите коалициски партнери, а подоцна договореното ќе го преточи

Партијата на Јанез Јанша ќе бара да се врати задолжителниот воен рок во Словенија

Партијата на Јанез Јанша ќе бара да се врати задолжителниот воен рок во Словенија

Партијата на Јанез Јанша преку предлог закон ќе побара повторно да се врати задолжителниот воен рок на словенечките граѓани. Според паријата на Јанша – СДС, служењето на воениот рок треба да трае една година, јави дописникот на МИА од Љубљана. СДС за ова прашање веќе прави консултации со своите коалициски партнери, а подоцна договореното ќе го преточи

Партијата на Јанез Јанша ќе бара да се врати задолжителниот воен рок во Словенија

Партијата на Јанез Јанша ќе бара да се врати задолжителниот воен рок во Словенија

– Партијата на Јанез Јанша преку предлог закон ќе побара повторно да се врати задолжителниот воен рок на словенечките граѓани. Според паријата на Јанша – СДС, служењето на воениот рок треба да трае една година, јави дописникот на МИА од Љубљана. СДС за ова прашање веќе прави консултации со своите коалициски партнери, а подоцна договореното ќе го преточи

Партијата на Јанез Јанша ќе бара да се врати задолжителниот воен рок во Словенија

Партијата на Јанез Јанша ќе бара да се врати задолжителниот воен рок во Словенија

– Партијата на Јанез Јанша преку предлог закон ќе побара повторно да се врати задолжителниот воен рок на словенечките граѓани. Според паријата на Јанша – СДС, служењето на воениот рок треба да трае една година, јави дописникот на МИА од Љубљана. СДС за ова прашање веќе прави консултации со своите коалициски партнери, а подоцна договореното ќе го преточи

Партијата на Јанез Јанша ќе бара да се врати задолжителниот воен рок во Словенија

Партијата на Јанез Јанша ќе бара да се врати задолжителниот воен рок во Словенија

Партијата на Јанез Јанша ќе бара да се врати задолжителниот воен рок во Словенија Партијата на Јанез Јанша преку предлог закон ќе побара повторно да се врати задолжителниот воен рок на словенечките граѓани. Според паријата на Јанша – СДС, служењето на воениот рок треба да трае една година, јави дописникот на МИА од Љубљана. СДС за ова прашање веќе

Партијата на Јанез Јанша ќе бара да се врати задолжителниот воен рок во Словенија

Партијата на Јанез Јанша ќе бара да се врати задолжителниот воен рок во Словенија

Партијата на Јанез Јанша преку предлог закон ќе побара повторно да се врати задолжителниот воен рок на словенечките граѓани. Според паријата на Јанша - СДС, служењето на воениот рок треба да трае една година, јави дописникот на МИА од Љубљана. Љубљана, 16 јануари 2020 (МИА) – Партијата на Јанез Јанша преку предлог закон ќе побара повторно да се врати

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за ДЕЛО кажа дека нема никаква опасност од пад на словенечката влада. Тој практично му одговори на опозиционерот Јанез Јанша, кој пред неколку денови на гостување на една телевизија кажа дека словенечката влада е практично „клинички мртва”. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, Шарец во интевјуот

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

– Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за ДЕЛО кажа дека нема никаква опасност од пад на словенечката влада. Тој практично му одговори на опозиционерот Јанез Јанша, кој пред неколку денови на гостување на една телевизија кажа дека словенечката влада е практично „клинички мртва”. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, Шарец во интевјуот

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за ДЕЛО кажа дека нема никаква опасност од пад на словенечката влада. Тој практично му одговори на опозиционерот Јанез Јанша, кој пред неколку денови на гостување на една телевизија кажа дека словенечката влада е практично „клинички мртва”. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, Шарец во интевјуот

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за ДЕЛО кажа дека нема никаква опасност од пад на словенечката влада. Тој практично му одговори на опозиционерот Јанез Јанша, кој пред неколку денови на гостување на една телевизија кажа дека словенечката влада е практично „клинички мртва”. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, Шарец во интевјуот

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за ДЕЛО кажа дека нема никаква опасност од пад на словенечката влада. Тој практично му одговори на опозиционерот Јанез Јанша, кој пред неколку денови на гостување на една телевизија кажа дека словенечката влада е практично „клинички мртва”. Љубљана, 15 јануари 2020 (МИА) – Словенечкиот премиер Марјан Шарец

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за ДЕЛО кажа дека нема никаква опасност од пад на словенечката влада. Тој практично му одговори на опозиционерот Јанез Јанша, кој пред неколку денови на гостување на една телевизија кажа дека словенечката влада е практично „клинички мртва”. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, Шарец во интевјуот

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

Шарец: Јанша греши, словенечката влада не е „клинички мртва”

Словенечкиот премиер Марјан Шарец во интервју за ДЕЛО кажа дека нема никаква опасност од пад на словенечката влада. Тој практично му одговори на опозиционерот Јанез Јанша, кој пред неколку денови на гостување на една телевизија кажа дека словенечката влада е практично „клинички мртва”. Шарец во интевјуот кажа дека коалициската влада работи за доброто

Дело: Партијата на Марјан Шарец со поголем рејтин од СДС на Јанез Јанша

Дело: Партијата на Марјан Шарец со поголем рејтин од СДС на Јанез Јанша

– Партијата ЛМШ на премиерот на Словенија Мајан Шарец ужива најголема доверба кај гласачите. Ова го покажува последното истражување на јавното мислење кое го направи “Дело”, јави дописникот на МИА од Љубљана. Според овие податоци “Листата на Маријан Шарец” има поддршка од 14 отсто од испитаниците, а 13,3 проценти, пак, кажале дека ја поддржуваат партијата

Дело: Партијата на Марјан Шарец со поголем рејтин од СДС на Јанез Јанша

Дело: Партијата на Марјан Шарец со поголем рејтин од СДС на Јанез Јанша

Партијата ЛМШ на премиерот на Словенија Мајан Шарец ужива најголема доверба кај гласачите. Ова го покажува последното истражување на јавното мислење кое го направи “Дело”, јави дописникот на МИА од Љубљана. Според овие податоци “Листата на Маријан Шарец” има поддршка од 14 отсто од испитаниците, а 13,3 проценти, пак, кажале дека ја поддржуваат партијата

Дело: Партијата на Марјан Шарец со поголем рејтин од СДС на Јанез Јанша

Дело: Партијата на Марјан Шарец со поголем рејтин од СДС на Јанез Јанша

Партијата ЛМШ на премиерот на Словенија Мајан Шарец ужива најголема доверба кај гласачите. Ова го покажува последното истражување на јавното мислење кое го направи “Дело”, јави дописникот на МИА од Љубљана. Според овие податоци “Листата на Маријан Шарец” има поддршка од 14 отсто од испитаниците, а 13,3 проценти, пак, кажале дека ја поддржуваат партијата

Дело: Партијата на Марјан Шарец со поголем рејтин од СДС на Јанез Јанша

Дело: Партијата на Марјан Шарец со поголем рејтин од СДС на Јанез Јанша

Партијата ЛМШ на премиерот на Словенија Мајан Шарец ужива најголема доверба кај гласачите. Ова го покажува последното истражување на јавното мислење кое го направи “Дело”, јави дописникот на МИА од Љубљана. Според овие податоци “Листата на Маријан Шарец” има поддршка од 14 отсто од испитаниците, а 13,3 проценти, пак, кажале дека ја поддржуваат партијата

Дело: Партијата на Марјан Шарец со поголем рејтин од СДС на Јанез Јанша

Дело: Партијата на Марјан Шарец со поголем рејтин од СДС на Јанез Јанша

Партијата ЛМШ на премиерот на Словенија Мајан Шарец ужива најголема доверба кај гласачите. Ова го покажува последното истражување на јавното мислење кое го направи “Дело”, јави дописникот на МИА од Љубљана. Љубљана, 14 јануари 2020 (МИА) – Партијата ЛМШ на премиерот на Словенија Мајан Шарец ужива најголема доверба кај гласачите. Ова го покажува последното

Дело: Партијата на Марјан Шарец со поголем рејтин од СДС на Јанез Јанша

Дело: Партијата на Марјан Шарец со поголем рејтин од СДС на Јанез Јанша

– Партијата ЛМШ на премиерот на Словенија Мајан Шарец ужива најголема доверба кај гласачите. Ова го покажува последното истражување на јавното мислење кое го направи “Дело”, јави дописникот на МИА од Љубљана. Според овие податоци “Листата на Маријан Шарец” има поддршка од 14 отсто од испитаниците, а 13,3 проценти, пак, кажале дека ја поддржуваат партијата