притисни ентер »

Словачки конзул пронајден мртов во Шпанија

Словачки конзул пронајден мртов во Шпанија

Шпанската цивилна гарда истражува смрт на словачки конзул. Неговото тело било пронајдено во вторникот околу 17 часот во Ла Нусија (Аликанте). Според информациите на локалните медиуми, телото кое лежело во локва крв го пронашол градинарот. Првичните информации од истрагата покажуваат дека конзулот најверојатно добил силен удар во пределот на главата

Словачки конзул пронајден мртов во Шпанија, лежел во локва крв

Словачки конзул пронајден мртов во Шпанија, лежел во локва крв

Шпанската цивилна гарда ја испитува смртта на словачки конзул. Неговото тело е пронајдено во вторник околу 17 часот во Ла Нусија (Аликанте). Според информациите на локалните медиуми, бил пронајден од градинарот како лежи во локва крв. Изгледа како непознато лице да му задала силен удар со нешто тешко во главата. Телото на 53-годишникот е пронајдено

Словачкиот конзул е најден облеан во крв во Шпанија

Словачкиот конзул е најден облеан во крв во Шпанија

Неговото тело е пронајдено во вторникот околу 17 часот во Ла Нусија (Аликанте). Според информациите на локалните медиуми, градинарот го нашол како лежи во крв. Изгледа како непознато лице го удрило со тежок предмет по главата. Телото на 53-годишникот е пронајдено во градината до скалите на куќата што ја изнајмил. Куќата се наоѓа во селото Мирамар,

Словачки конзул пронајден мртов во Шпанија

Словачки конзул пронајден мртов во Шпанија

Шпанската цивилна гарда истражува смрт на словачки конзул. Неговото тело било пронајдено во вторникот околу 17 часот во Ла Нусија (Аликанте). Според информациите на локалните медиуми, телото кое лежело во локва крв го пронашол градинарот. Првичните информации од истрагата покажуваат дека конзулот најверојатно добил силен удар во пределот на главата

Словачки конзул пронајден мртов во Шпанија

Словачки конзул пронајден мртов во Шпанија

Шпанската цивилна гарда истражува смрт на словачки конзул. Неговото тело било пронајдено во вторникот околу 17 часот во Ла Нусија (Аликанте). Според информациите на локалните медиуми, телото кое лежело во локва крв го пронашол градинарот. Првичните информации од истрагата покажуваат дека конзулот најверојатно добил силен удар во пределот на главата

Словачки конзул пронајден мртов во Шпанија

Словачки конзул пронајден мртов во Шпанија

Шпанската цивилна гарда истражува смрт на словачки конзул. Неговото тело било пронајдено во вторникот околу 17 часот во Ла Нусија (Аликанте). Според информациите на локалните медиуми, телото кое лежело во локва крв го пронашол градинарот. Првичните информации од истрагата покажуваат дека конзулот најверојатно добил силен удар во пределот на главата

Во Шпанија пронајдено безживотното тело на словачкиот конзул во Казахстан

Во Шпанија пронајдено безживотното тело на словачкиот конзул во Казахстан

Шпанската цивилна гарда ја истражува смртта на словачкиот конзул во Казахстан. Неговото тело било пронајдено во вторникот попладне во Ла Нуција, место во непосредна близина на Аликанте. Според инфомации од локалните медиуми, телото на конзулот, целото облеано во крв, го пронашол вратарот од вилата. Првична претпоставка е дека непознато лице му задало

Во Шпанија пронајдено безживотното тело на словачкиот конзул во Казахстан

Во Шпанија пронајдено безживотното тело на словачкиот конзул во Казахстан

Шпанската цивилна гарда ја истражува смртта на словачкиот конзул во Казахстан. Неговото тело било пронајдено во вторникот попладне во Ла Нуција, место во непосредна близина на Аликанте. Телото на 53-годишникот било пронајдено во градината, покрај скалите од куќата што ја имал изнајмено. Куќата се наоѓала во населбата Мирамар, која е се наоѓа меѓу Ла

Во Шпанија пронајдено безживотното тело на словачкиот конзул во Казахстан

Во Шпанија пронајдено безживотното тело на словачкиот конзул во Казахстан

Аликанте, 16 јануари 2020 (МИА) – Шпанската цивилна гарда ја истражува смртта на словачкиот конзул во Казахстан. Неговото тело било пронајдено во вторникот попладне во Ла Нуција, место во непосредна близина на Аликанте. Според инфомации од локалните медиуми, телото на конзулот, целото облеано во крв, го пронашол вратарот од вилата. Првична претпоставка

Во Шпанија пронајдено безживотното тело на словачкиот конзул во Казахстан

Во Шпанија пронајдено безживотното тело на словачкиот конзул во Казахстан

Шпанската цивилна гарда ја истражува смртта на словачкиот конзул во Казахстан. Неговото тело било пронајдено во вторникот попладне во Ла Нуција, место во непосредна близина на Аликанте. Според инфомации од локалните медиуми, телото на конзулот, целото облеано во крв, го пронашол вратарот од вилата. Првична претпоставка е дека непознато лице му задало

Во Шпанија пронајдено безживотното тело на словачкиот конзул во Казахстан

Во Шпанија пронајдено безживотното тело на словачкиот конзул во Казахстан

Шпанската цивилна гарда ја истражува смртта на словачкиот конзул во Казахстан. Неговото тело било пронајдено во вторникот попладне во Ла Нуција, место во непосредна близина на Аликанте. Според инфомации од локалните медиуми, телото на конзулот, целото облеано во крв, го пронашол вратарот од вилата. Првична претпоставка е дека непознато лице му задало

Во Шпанија пронајдено безживотното тело на словачки конзул

Во Шпанија пронајдено безживотното тело на словачки конзул

Шпанската цивилна гарда ја истражува смртта на словачкиот конзул во Казахстан. Неговото тело било пронајдено во вторникот попладне во Ла Нуција, место во непосредна близина на Аликанте. Според инфомации од локалните медиуми, телото на конзулот, целото облеано во крв, го пронашол вратарот од вилата. Првична претпоставка е дека непознато лице му задало