притисни ентер »

ОДМОРОТ СЕ ПРЕТВОРИЛ ВО XOPOP: Шест лица се во индyциpaна kома откако се зaтpуле со јaглероден моноксид

ОДМОРОТ СЕ ПРЕТВОРИЛ ВО XOPOP: Шест лица се во индyциpaна kома откако се зaтpуле со јaглероден моноксид

Шестмина Италијани меѓу кои и две деца на возраст од 5 и 14 години се во индyциpана koма, откако вдишале јаглероден моноксид од нeисправно наместениот генратор на јахтата, на која пoчинa 57 годишен бизнисмен од Сицилија. Италијаните требало да поминат осум дена на крстарење по Јадранот со јахта, на која пред неколку дена и бил поставен новиот генратор

Затруените деца на јахтата во Хвар имаат оштетувања на мозокот, останатите Италијанци се опоравуваат

Затруените деца на јахтата во Хвар имаат оштетувања на мозокот, останатите Италијанци се опоравуваат

Шестмина Италијани меѓу кои и две деца на возраст од 5 и 14 години се во индуцирана кома , откако вдишале јаглероден моноксид од неисправно наместениот генератор на јахтата на која почина 57 годишен бизнисмен од Сицилија. Италијанците требало да поминат осум дена на крстарење по Јадранот со јахта , на која пред неколку дена и бил поставен новиот генратор

Затруените деца на јахтата во Хвар имаат оштетувања на мозокот, останатите Италијанци се опоравуваат

Затруените деца на јахтата во Хвар имаат оштетувања на мозокот, останатите Италијанци се опоравуваат

Шестмина Италијани меѓу кои и две деца на возраст од 5 и 14 години се во индуцирана кома , откако вдишале јаглероден моноксид од неисправно наместениот генратор на јахтата , на која почина 57 годишен бизнисмен од Сицилија. Италијанците требало да поминат осум дена на крстарење по Јадранот со јахта , на која пред неколку дена и бил поставен новиот генратор

Оштетувања на мозокот имаат децата затруени на јахтата на Хвар

Оштетувања на мозокот имаат децата затруени на јахтата на Хвар

Затруените деца на јахтата на Хвар имаат оштетувања на мозокот. Шест Италијанци меѓу кои и две деца на возраст од 5 и 14 години се во индуцирана кома откако вдишале јаглероден моноксид од неисправно наместениот генратор на јахтата, на која почина 57 годишен бизнисмен од Сицилија. Италијанците вечерта биле на Хвар на вечера, а потоа легнале да спијат

Затруените деца  на јахтата во Хвар  имаат оштетувања на мозокот, останатите Италијани се опоравуваат

Затруените деца на јахтата во Хвар имаат оштетувања на мозокот, останатите Италијани се опоравуваат

Италијаните требало да поминат осум дена на крстарење по Јадранот со јахта , на која пред неколку дена и бил поставен новиот генратор. Но токму генераторот на јахтата Атлантиа беше причина за трагедијата само по два дена од крстарењето. Италијаните вечерта биле на Хвар на вечера , а потоа легнале да спијат во јахтата. Околу полноќ се разбудиле со силен