притисни ентер »

Талибанците питачат пари од САД

Талибанците питачат пари од САД

Талибанците денес ја поздравија помошта од 1,2 милијарди долари кои ги вети меѓународната заедница и ги повикаа Соединетите Американски Држави да бидат повеликодушни. „Се заблагодаруваме и го поздравуваме ангажманот на меѓународната заедница од околу милијарда долари помош и ги повикуваме да продолжат да му пружаат помош на Авганистан“, изјави Амир

Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош и го повикаа Вашингтон да биде дарежлив

Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош и го повикаа Вашингтон да биде дарежлив

Талибанците денеска ја поздравија помошта од 1,2 милијарди долари што ја вети меѓународната заедница за Авганистан и ги повикаа САД да покажат поголема великодушност. – Им благодариме и ги поздравуваме обврските на светот од околу една милијарда американски долари помош и ги повикуваме да продолжат да даваат помош за Авганистан, рече Амир Кан Мутаки,

Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош и го повикаа Вашингтон да биде дарежлив

Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош и го повикаа Вашингтон да биде дарежлив

Талибанците денеска ја поздравија помошта од 1,2 милијарди долари што ја вети меѓународната заедница за Авганистан и ги повикаа САД да покажат поголема великодушност. – Им благодариме и ги поздравуваме обврските на светот од околу една милијарда американски долари помош и ги повикуваме да продолжат да даваат помош за Авганистан, рече Амир Кан Мутаки,

Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош и го повикаа Вашингтон да биде дарежлив

Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош и го повикаа Вашингтон да биде дарежлив

Талибанците денеска ја поздравија помошта од 1,2 милијарди долари што ја вети меѓународната заедница за Авганистан и ги повикаа САД да покажат поголема великодушност. – Им благодариме и ги поздравуваме обврските на светот од околу една милијарда американски долари помош и ги повикуваме да продолжат да даваат помош за Авганистан, рече Амир Кан Мутаки,

Талибанците ја поздравија меѓународната помош од 1.2 милијарди долари, но бараат и да продолжи: Америка е голема земја, треба да покажат дарежливост

Талибанците ја поздравија меѓународната помош од 1.2 милијарди долари, но бараат и да продолжи: Америка е голема земја, треба да покажат дарежливост

99 Споделувања Share Tweet Кабул, 14 септември 2021 (МИА) – Талибанците денеска ја поздравија помошта од 1,2 милијарди долари што ја вети меѓународната заедница за Авганистан и ги повикаа САД да покажат поголема великодушност. „Им благодариме и ги поздравуваме обврските на светот од околу една милијарда американски долари помош и ги повикуваме да продолжат

Талибанците бараат финансиска помош од САД

Талибанците бараат финансиска помош од САД

Талибанците во вторникот ја поздравија помошта од 1,2 милијарди долари ветена од меѓународната заедница и ги повикаа САД да бидат повеликодушни, пренесува АП. „Благодариме и ја поздравуваме посветеноста на меѓународната заедница од околу 1 милијарда американски долари помош и ги повикуваме да продолжат да даваат помош за Авганистан“, рече Амир Кан Мутаки,

Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош и го повикаа Вашингтон да биде дарежлив

Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош и го повикаа Вашингтон да биде дарежлив

Талибанците денеска ја поздравија помошта од 1,2 милијарди долари што ја вети меѓународната заедница за Авганистан и ги повикаа САД да покажат поголема великодушност. – Им благодариме и ги поздравуваме обврските на светот од околу една милијарда американски долари помош и ги повикуваме да продолжат да даваат помош за Авганистан, рече Амир Кан Мутаки,

Талибанците бараат финансиска помош од САД

Талибанците бараат финансиска помош од САД

Талибанците бараат финансиска помош од САД Б.Б. Пред 28 секунди Талибанците во Кабул/ Фото EPA-EFE/STRINGER Талибанците во вторникот ја поздравија помошта од 1,2 милијарди долари ветена од меѓународната заедница и ги повикаа САД да бидат повеликодушни, пренесува АП. „Благодариме и ја поздравуваме посветеноста на меѓународната заедница од околу 1 милијарда

АМЕРИКА Е ГОЛЕМА ЗЕМЈА, ТРЕБА ДА БИДЕ ДАРЕЖЛИВА Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош

АМЕРИКА Е ГОЛЕМА ЗЕМЈА, ТРЕБА ДА БИДЕ ДАРЕЖЛИВА Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош

Талибанците денеска ја поздравија помошта од 1,2 милијарди долари што ја вети меѓународната заедница за Авганистан и ги повикаа САД да покажат поголема великодушност. – Им благодариме и ги поздравуваме обврските на светот од околу една милијарда американски долари помош и ги повикуваме да продолжат да даваат помош за Авганистан – рече Амир Кан Мутаки,

Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош и го повикаа Вашингтон да биде дарежлив

Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош и го повикаа Вашингтон да биде дарежлив

Талибанците денеска ја поздравија помошта од 1,2 милијарди долари што ја вети меѓународната заедница за Авганистан и ги повикаа САД да покажат поголема великодушност. – Им благодариме и ги поздравуваме обврските на светот од околу една милијарда американски долари помош и ги повикуваме да продолжат да даваат помош за Авганистан, рече Амир Кан Мутаки,

Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош и го повикаа Вашингтон да биде дарежлив

Талибанците ја поздравија ветената меѓународна помош и го повикаа Вашингтон да биде дарежлив

Талибанците денеска ја поздравија помошта од 1,2 милијарди долари што ја вети меѓународната заедница за Авганистан и ги повикаа САД да покажат поголема великодушност. – Им благодариме и ги поздравуваме обврските на светот од околу една милијарда американски долари помош и ги повикуваме да продолжат да даваат помош за Авганистан, рече Амир Кан Мутаки,