притисни ентер »

ВИДЕО: Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир

ВИДЕО: Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир

Познатиот контроверзен и, според многумина – ексцентричен британски комичар Саша Барон Коен упадна на собир на крајни десничари во Вашингтон, маскиран, и отпеа расистичка песна за Барак Обама, Хилари Клинтон, Ентони Фаучи, Бил Гејтс и Светската здравствена организација. Целта на тоа беше да ги исмее организаторите на настанот. Собирот на американско-канадската

(ВИДЕО) Саша Барон Коен маскиран упаднал на десничарски собир во Вашингтон

(ВИДЕО) Саша Барон Коен маскиран упаднал на десничарски собир во Вашингтон

Познатиот контроверзен и ексцентричен британски комичар Саша Барон Коен упадна маскиран на собир на крајни десничари во Вашингтон и отпеа расистичка песна за Барак Обама, Хилари Клинтон, Ентони Фаучи, Бил Гејтс и Светската здравствена организација. Целта на тоа беше да ги исмее организаторите на настанот. Собирот на американско-канадската десничарска

САД: Саша Барон Коен маскиран на десничарски собир во Вашингтон

САД: Саша Барон Коен маскиран на десничарски собир во Вашингтон

Познатиот контроверзен и, според многумина – ексцентричен британски комичар Саша Барон Коен упадна на собир на крајни десничари во Вашингтон, маскиран, и отпеа расистичка песна за Барак Обама, Хилари Клинтон, Ентони Фаучи, Бил Гејтс и Светската здравствена организација. Целта на тоа беше да ги исмее организаторите на настанот. Собирот на американско-канадската

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир (видео)

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир (видео)

Познатиот контроверзен и, според многумина – ексцентричен британски комичар Саша Барон Коен упадна на собир на крајни десничари во Вашингтон, маскиран, и отпеа расистичка песна за Барак Обама, Хилари Клинтон, Ентони Фаучи, Бил Гејтс и Светската здравствена организација. Целта на тоа беше да ги исмее организаторите на настанот. Собирот на американско-канадската

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир (видео)

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир (видео)

– Познатиот контроверзен и, според многумина – ексцентричен британски комичар Саша Барон Коен упадна на собир на крајни десничари во Вашингтон, маскиран, и отпеа расистичка песна за Барак Обама, Хилари Клинтон, Ентони Фаучи, Бил Гејтс и Светската здравствена организација. Целта на тоа беше да ги исмее организаторите на настанот. Собирот на американско-канадската

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир

Познатиот контроверзен и, според многумина – ексцентричен британски комичар Саша Барон Коен упадна на собир на крајни десничари во Вашингтон, маскиран, и отпеа расистичка песна за Барак Обама, Хилари Клинтон, Ентони Фаучи, Бил Гејтс и Светската здравствена организација. Целта на тоа беше да ги исмее организаторите на настанот. Собирот на американско-канадската

Саша Барон Коен ги тролал екстремните десничари

Саша Барон Коен ги тролал екстремните десничари

Се инфилтрирал на собиранка на околу 500 крајни десничари во Вашингтон кои се нарекуваат Олимпијци, има кажал неколку расистички и анти-семитски вицови за да ги загрее а потоа ги терал заедно да пеат како Обама, Хилари и Фаучи треба да се инјектираат со Вуханскиот вирус или да се сецкаат како што тоа го прават Саудијците. Коен уште нема потврдено,

Саша Барон Коен запеа на десничарски митинг во Вашингтон: „Заразете го Обама со грипот од Вухан“ (ВИДЕО)

Саша Барон Коен запеа на десничарски митинг во Вашингтон: „Заразете го Обама со грипот од Вухан“ (ВИДЕО)

Британскиот комичар Саша Барон Коен упадна на митинг на десничари во Вашингтон. Тој испеа песна со расистичка содржина за Барак Обама, Хилари Клинтон, Ентони Фаучи, Бил Гејтс и Светската здравствена организација, со цел да ги исмее организаторите на собирот. Собирот на екстремни десничари „Три проценти“ наречен „Марш за нашите права 3“ собра околу

Саша Барон Коен запеа на десничарски митинг во Вашингтон: „Заразете го Обама со грипот од Вухан“

Саша Барон Коен запеа на десничарски митинг во Вашингтон: „Заразете го Обама со грипот од Вухан“

Британскиот комичар Саша Барон Коен упадна на митинг на десничари во Вашингтон. Тој испеа песна со расистичка содржина за Барак Обама, Хилари Клинтон, Ентони Фаучи, Бил Гејтс и Светската здравствена организација, со цел да ги исмее организаторите на собирот. Собирот на екстремни десничари „Три проценти“ наречен „Марш за нашите права 3“ собра околу