притисни ентер »

Апелација не расправала за притворот на Боки 13

Апелација не расправала за притворот на Боки 13

Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет“ Бојан Јовановски. Од Апелацискиот суд за МИА, информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот на Бојан Јовановски – Боки 13 и дека е можно да се состанат во среда. - Беше закажано за денеска, но тој го повлече предлогот за јавна седница

Апелација денеска не расправала за притворот на Боки 13

Апелација денеска не расправала за притворот на Боки 13

Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет“ Бојан Јовановски. Од Апелацискиот суд , информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот на Бојан Јовановски – Боки 13 и дека е можно да се состанат во среда. – Беше закажано за денеска , но тој го повлече предлогот за јавна седница и

Апелација денеска не расправала за притворот на Боки 13

Апелација денеска не расправала за притворот на Боки 13

Апелација денеска не расправала за притворот на Боки 13 Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет“ Бојан Јовановски. Од Апелацискиот суд за МИА, информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот на Бојан Јовановски – Боки 13 и дека е можно да се состанат во среда. -Беше закажано

Апелација не ја разгледувала жалбата на Боки 13

Апелација не ја разгледувала жалбата на Боки 13

Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет“ Бојан Јовановски, потврдил судот за МИА. „Беше закажано за денеска, но тој го повлече предлогот за јавна седница и сега ќе се одлучува на нејавана седница. Утре не, можно е во среда да се состанеме“, изјавиле од Апелацискиот суд. Бојан Јовановски во меѓувреме

Апелација не расправала за притворот на Боки 13

Апелација не расправала за притворот на Боки 13

Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет“ Бојан Јовановски. Од Апелацискиот суд за МИА, информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот на Бојан Јовановски – Боки 13 и дека е можно да се состанат во среда. -Беше закажано за денеска, но тој го повлече предлогот за јавна седница

Апелација денеска не расправала за жалбата на Бојан Јовановски

Апелација денеска не расправала за жалбата на Бојан Јовановски

Од Апелацискиот суд информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот на Бојан Јовановски – Боки 13 и дека е можно да се состанат во среда. Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет“ Бојан Јовановски. Од Апелацискиот суд информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот

Апелација можеби во среда ќе расправа за притворот на Бојан Јовановски

Апелација можеби во среда ќе расправа за притворот на Бојан Јовановски

Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет“ Бојан Јовановски. Од Апелацискиот суд за МИА, информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот на Бојан Јовановски – Боки 13 и дека е можно да се состанат во среда. – Беше закажано за денеска, но тој го повлече предлогот за јавна седница

Апелација денеска не расправала за притворот на Боки 13

Апелација денеска не расправала за притворот на Боки 13

Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет“ Бојан Јовановски. Од Апелацискиот суд за МИА, информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот на Бојан Јовановски – Боки 13 и дека е можно да се состанат во среда. – Беше закажано за денеска, но тој го повлече предлогот за јавна седница

Апелација не расправала за притворот на Боки 13

Апелација не расправала за притворот на Боки 13

Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет“ Бојан Јовановски. Од Апелацискиот суд за МИА, информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот на Бојан Јовановски – Боки 13 и дека е можно да се состанат во среда. „Беше закажано за денеска, но тој го повлече предлогот за јавна седница

Апелација денеска не расправала за притворот на Боки 13

Апелација денеска не расправала за притворот на Боки 13

Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет“ Бојан Јовановски. Од Апелацискиот суд за МИА, информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот на Бојан Јовановски – Боки 13 и дека е можно да се состанат во среда. – Беше закажано за денеска, но тој го повлече предлогот за јавна седница

МОЖНО Е ДА ОДЛУЧУВААТ ВО СРЕДА: Апелација не pacправала за притвopoт на Боки 13

МОЖНО Е ДА ОДЛУЧУВААТ ВО СРЕДА: Апелација не pacправала за притвopoт на Боки 13

Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет“ Бојан Јовановски. Од Апелацискиот суд за МИА, информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот на Бојан Јовановски – Боки 13 и дека е можно да се состанат во среда. „Беше закажано за денеска, но тој го повлече предлогот за јавна седница

Боки 13 побарал за неговиот притвор Апелација да одлучува на затворена седница

Боки 13 побарал за неговиот притвор Апелација да одлучува на затворена седница

Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет“ Бојан Јовановски. Од Апелацискиот суд за МИА, информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот на Бојан Јовановски – Боки 13 и дека е можно да се состанат во среда. – Беше закажано за денеска, но тој го повлече предлогот за јавна седница

Утре почнува судењето за случајот „Рекет“, Боки 13 повторно во притвор

Утре почнува судењето за случајот „Рекет“, Боки 13 повторно во притвор

Embedded video for Утре почнува судењето за случајот „Рекет“, Боки 13 повторно во притвор Поранешната специјална обвинителка Катица Јанева не се чувствува виновна. Нејзината одбрана за Сител вели дека таа ги информирала оти на почетокот на утрешното судење, нема да признае вина за случајот „Рекет“. „Јанева стои на ставот дека обвинителството за гонење

Боки 13 се врати во „Шутка“, апелација решава за притворот

Боки 13 се врати во „Шутка“, апелација решава за притворот

Каде завршија милионите од Луј Витон торбата, како ќе се брани екс специјалната обвинителка Катица Јанева но и Зоран Милески Кичеец, и што тој кажал во истрага се прашањата на кои јавноста очекува одговори. Судењето за случајот Рекет започнува утре а случајот е во рацете на судијката Васка Николовска Масевска. Јанева и Милески Кичеец ќе бидат спроведени

Боки 13 се врати во „Шутка“, апелација решава за притворот

Боки 13 се врати во „Шутка“, апелација решава за притворот

Каде завршија милионите од Луј Витон торбата, како ќе се брани екс специјалната обвинителка Катица Јанева но и Зоран Милески Кичеец, и што тој кажал во истрага се прашањата на кои јавноста очекува одговори. Судењето за случајот Рекет започнува утре а случајот е во рацете на судијката Васка Николовска Масевска. Јанева и Милески Кичеец ќе бидат спроведени

Апелација денеска не расправала за притворот на Боки 13

Апелација денеска не расправала за притворот на Боки 13

– Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет” Бојан Јовановски. Од Апелацискиот суд за МИА, информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот на Бојан Јовановски – Боки 13 и дека е можно да се состанат во среда. – Беше закажано за денеска, но тој го повлече предлогот за јавна седница

Јанева не чувствувала вина - Утре судење за „Рекет"

Јанева не чувствувала вина - Утре судење за „Рекет"

Поранешната специјална обвинителка Катица Јанева не се чувствува виновна. Нејзината одбрана за Сител вели дека таа ги информирала оти на почетокот на утрешното судење, нема да признае вина за случајот „Рекет“. - „Јанева стои на ставот дека обвинителството за гонење организиран криминал и корупција нема докази дека го сторила кривичното дело за кое

Утре почнува судскиот процес за „Рекет“

Утре почнува судскиот процес за „Рекет“

Следно Дали ќе ја признаат вината и каде завршиле еден и половина милион евра земени од бизнисменот Орце Камчев се клучните барања кои ги очекува јавноста СКОПЈЕ — Бојан Јовановски, познат како Боки 13, Катица Јанева и Зоран Милевски утре ќе се појават во судницата на скопскиот Кривичен суд. Јавноста очекува одговори на многу прашања кои останаа неодговорени

Апелација денеска не расправала за притворот на Боки 13, можно е да се состанат во среда

Апелација денеска не расправала за притворот на Боки 13, можно е да се состанат во среда

Апелацискиот суд денеска не ја разгледувал жалбата за притворот првообвинетиот во случајот „Рекет“ Бојан Јовановски. Од Апелацискиот суд информираат дека денеска не е одлучувано по жалбата за притворот на Бојан Јовановски – Боки 13 и дека е можно да се состанат во среда. – Беше закажано за денеска, но тој го повлече предлогот за јавна седница и сега

Утре почнува рекет, само Боки 13 судењето го стартува од зад решетки

Утре почнува рекет, само Боки 13 судењето го стартува од зад решетки

Утре почнува рекет, само Боки 13 судењето го стартува од зад решетки На ден пред стартот на судењето за случајот Рекет, се поизвесно е дека Боки 13 ќе го започне процесот донесен од затворот во Шутка. И денеска нема решение на неговата жалба за притвор. Скопскиот апелационен суд го доби мислењето од вишото обвинителство кое според неофицијални информации