притисни ентер »

КОРОНАВИРУСОТ ЈА ОДЗЕДЕ  8-та жртва во Албанија

КОРОНАВИРУСОТ ЈА ОДЗЕДЕ 8-та жртва во Албанија

Министерството за здравство во Албанија денеска соопшти дека „66-годишен пациент од Ф иер , позитивен на коронавирус ненадејн о почина утрово на инфективната болница . „66-годишникот се лекува ше два дена на инфективната болниц. И покрај брзата интервенција на медицинскиот персонал, 66-годишниот маж кој страда л од хронично белодробно заболување, хипертензија,