притисни ентер »

Лажен менаџер организирал семинари и превоз, па „одрал“ газда на хотел и такси компанија

Лажен менаџер организирал семинари и превоз, па „одрал“ газда на хотел и такси компанија

На 15.01.2020 во ОВР Кавадарци од страна на правно лице од Кавадарци е пријавено дека на 12.01.2020 сопственикот добил телефонски повик од лице кое се претставило како Г.К., претставник од фирма од Богданци, со цел да закаже одржување семинар за повеќе странски инвеститори кои би престојувале неколку дена во хотелскиот објект. Според пријавеното, подоцна

Лажен менаџер организирал семинари и превоз, па „одрал“ газда на хотел и такси компанија

Лажен менаџер организирал семинари и превоз, па „одрал“ газда на хотел и такси компанија

На 15.01.2020 во ОВР Кавадарци од страна на правно лице од Кавадарци е пријавено дека на 12.01.2020 сопственикот добил телефонски повик од лице кое се претставило како Г.К., претставник од фирма од Богданци, со цел да закаже одржување семинар за повеќе странски инвеститори кои би престојувале неколку дена во хотелскиот објект. Според пријавеното, подоцна

Ги измамил дека ќе одржува семинар во нивниот објект и ги оштетил со 20 илјади денари

Ги измамил дека ќе одржува семинар во нивниот објект и ги оштетил со 20 илјади денари

Ги измамил дека ќе одржува семинар во нивниот објект и ги оштетил со 20 илјади денари. Вакво нешто им се случило на сопственици на репрезентативен објект во Кавадарци. Случајот за МИА го потврдија и од МВР. Според сопственичката на објектот, со нив преку телефон, вибер и мејл контактирало лице кое се претставило како менаџер на позната компанија од

ИЗМАМНИЦИ НА СЕКОЈ ЧЕКОР: Кавадарчани олеснети за 20 илјади денари од лажен одржувач на семинари

ИЗМАМНИЦИ НА СЕКОЈ ЧЕКОР: Кавадарчани олеснети за 20 илјади денари од лажен одржувач на семинари

Нов случај со измамник го тресе Кавадарци. Откако измамник измамил такси компанија од Кавадарци и ја оштетил со 18.000 денари, истиот олеснил и сопственици на репрезентативен објект за 20 илјади денари. Тој ги излажал дека ќе одржува семинар во нивниот објект а според кажаното од сопственичката на објектот, со нив преку телефон, вибер и мејл контактирало

Измама на фирма од Богданци, парите завршиле во Куманово

Измама на фирма од Богданци, парите завршиле во Куманово

Во Одделението за внатрешни работи Кавадарци вчера од страна на правно лице од Кавадарци било  пријавено дека на 12.01.2020 сопственикот добил телефонски повик од лице кое се претставило како Г.К., претставник од фирма од Богданци, со цел да закаже одржување семинар за повеќе странски инвеститори кои би престојувале неколку дена во хотелскиот објект

Ги измамил дека ќе одржува семинар во нивниот објект и ги оштетил со 20 илјади денари

Ги измамил дека ќе одржува семинар во нивниот објект и ги оштетил со 20 илјади денари

Ги измамил дека ќе одржува семинар во нивниот објект и ги оштетил со 20 илјади денари. Вакво нешто им се случило на сопственици на репрезентативен објект во Кавадарци. Случајот за МИА го потврдија и од МВР. Според сопственичката на објектот, со нив преку телефон, вибер и мејл контактирало лице кое се претставило како менаџер на позната компанија од

Измамник измамил такси компанија од Кавадарци и ја оштетил за 18 илјади денари

Измамник измамил такси компанија од Кавадарци и ја оштетил за 18 илјади денари

Измамник измамил такси компанија од Кавадарци и ја оштетил за 18 илјади денари, оваа информација за МИА ја потврдија од МВР. На 13 овој месец во 13.50 часот во полициската станица – Кавадарци, кавадарчанец, управител во такси компанија од Кавадарци, пријавил дека бил измамен. – На 06.01.2020, околу 09.50 часот, по телефон му се јавило лице Г.К., менаџер

Измамник измамил такси компанија од Кавадарци и ја оштетил за осумнаесет илјади денари

Измамник измамил такси компанија од Кавадарци и ја оштетил за осумнаесет илјади денари

Измамник измамил такси компанија од Кавадарци и ја оштетил за 18 илјади денари, оваа информација за МИА ја потврдија од МВР. На 13 овој месец во 13.50 часот во полициската станица – Кавадарци, кавадарчанец, управител во такси компанија од Кавадарци, пријавил дека бил измамен. – На 06.01.2020, околу 09.50 часот, по телефон му се јавило лице Г.К., менаџер

Измамник измамил компанија од Кавадарци

Измамник измамил компанија од Кавадарци

Во полиција измамата ја пријавил управител на такси компанија кој појаснил дека е олеснет за 18.000 денари. Измамник измамил такси компанија од Кавадарци и ја оштетил за 18 илјади денари извести МВР. На 13 овој месец во 13.50 часот во полициската станица во Кавадарци, кавадарчанец, управител во такси компанија од Кавадарци, пријавил дека бил измамен

Измамник земал 18.000 денари од македонска такси компанија

Измамник земал 18.000 денари од македонска такси компанија

Измамник измамил такси компанија од Кавадарци и ја оштетил за 18 илјади денари, оваа информација за МИА ја потврдија од МВР. На 13 овој месец во 13.50 часот во полициската станица – Кавадарци, кавадарчанец, управител во такси компанија од Кавадарци, пријавил дека бил измамен. – На 06.01.2020, околу 09.50 часот, по телефон му се јавило лице Г.К., менаџер