притисни ентер »

Ова се најдобрите компании од СКСЗМ: „Вардар Доломит“, „Алма-М“, „Киппер“, „Нептун“ и „Даути“ во првите пет од ТОП 100 компании

Ова се најдобрите компании од СКСЗМ: „Вардар Доломит“, „Алма-М“, „Киппер“, „Нептун“ и „Даути“ во првите пет од ТОП 100 компании

Стопанската Комора на Северозападна Македонија (СКСЗМ) денеска ги додели наградите за ТОП 100 најголеми, најмоќни и најуспешни компании за 2019 година. Станува збор за награди што Комората ги доделува деветта година по ред. Од анализирани 24.000 компании, селекцијата на најуспешните компании е направена во пет категории: според годишен обрт, нето-добивка,

„Вардар Доломит“, „Алма-М“, „Киппер“, „Нептун“ и „Даути“ во првите пет од ТОП 100 компании

„Вардар Доломит“, „Алма-М“, „Киппер“, „Нептун“ и „Даути“ во првите пет од ТОП 100 компании

Стопанската Комора на Северозападна Македонија(СКСЗМ) денеска ги додели наградите за ТОП 100 најголеми, најмоќни и најуспешни компании за 2019 година. Станува збор за награди што Комората ги доделува деветта година по ред. Од анализирани 24.000 компании, селекцијата на најуспешните компании е направена во пет категории: според годишен обрт, нето-добивка,

Создадовме услови економијата да биде генерирана од компаниите и да биде одржлива на долг рок истакна Анѓушев на промоција на Каталогот “ТОП 100”

Создадовме услови економијата да биде генерирана од компаниите и да биде одржлива на долг рок истакна Анѓушев на промоција на Каталогот “ТОП 100”

Заменик на претседателот на Владата задолжен за координација на економски ресори Кочо Анѓушев присуствуваше на промоција на Каталогот “ТОП 100”, настан во организацаја на Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија, каде што беа наградени најуспешните компании и промовирани најдобрите резултати на компаниите во минатата година. Во своето обраќање

Варадар Доломит е најуспешна компанија за 2018 година во изборот „Топ 100“

Варадар Доломит е најуспешна компанија за 2018 година во изборот „Топ 100“

Варадар Доломит е најуспешна компанија за 2018 година во изборот „Топ 100“ што го направи Стопанската комора на северозападна Македонија (СКСЗМ). Меѓу првите пет компании се и Алма М, Кипер маркет, Нептун и Даути комерц. Наградата за најголем пораст во последната година ја доби струшката компанија Гајрет, УНИКА е најдобра компанија водена од жена,

Прогласени „Топ 100“ најголеми, најмоќни и најуспешни компании на СКСЗМ

Прогласени „Топ 100“ најголеми, најмоќни и најуспешни компании на СКСЗМ

Варадар Доломит е најуспешна компанија за 2018 година во изборот „Топ 100“ што го направи Стопанската комора на северозападна Македонија (СКСЗМ). Меѓу првите пет компании се и Алма М, Кипер маркет, Нептун и Даути комерц. Наградата за најголем пораст во последната година ја доби струшката компанија Гајрет, УНИКА е најдобра компанија водена од жена,

Прогласени „Топ 100" најголеми, најмоќни и најуспешни компании на СКСЗМ

Прогласени „Топ 100" најголеми, најмоќни и најуспешни компании на СКСЗМ

Меѓу првите пет компании се и Алма М, Кипер маркет, Нептун и Даути комерц. Наградата за најголем пораст во последната година ја доби струшката компанија Гајрет, УНИКА е најдобра компанија водена од жена, а Слајс е фирма со најголемо и најдобро проширување на глобалниот пазар. -По деветти пат ги наградуваме најголемите, најсилните и најуспешните компании

Вицепремиерот Анѓушев: Создадовме услови економијата да биде генерирана од компаниите и да биде одржлива на долг рок

Вицепремиерот Анѓушев: Создадовме услови економијата да биде генерирана од компаниите и да биде одржлива на долг рок

Заменик на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за координација на економски ресори проф. д-р. Кочо Анѓушев присуствуваше на промоција на Каталогот “ТОП 100”, настан во организацаја на Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија, каде што беа наградени најуспешните компании и промовирани најдобрите резултати на компаниите

Прогласени „Топ 100“ најуспешни компании, Алма М, Кипер маркет, Нептун и Даути комерц во првите пет

Прогласени „Топ 100“ најуспешни компании, Алма М, Кипер маркет, Нептун и Даути комерц во првите пет

Варадар Доломит е најуспешна компанија за 2018 година во изборот „Топ 100“ што го направи Стопанската комора на северозападна Македонија (СКСЗМ). Меѓу првите пет компании се и Алма М, Кипер маркет, Нептун и Даути комерц. Наградата за најголем пораст во последната година ја доби струшката компанија Гајрет, УНИКА е најдобра компанија водена од жена,

Избрани „Топ 100“ најголеми, најмоќни и најуспешни компании

Избрани „Топ 100“ најголеми, најмоќни и најуспешни компании

Членките на комората лани оствариле годишен обрт од околу 763 милиони евра и вработувале 8.752 лица или за 590 повеќе од претходната година. Во 2018 година оствариле нето профит од 57 милиони евра, односно осум милиони повеќе од 2017 година, и инвестирале 42 милиони евра или за 22 милиона евра повеќе од претходната година. Варадар Доломит е најуспешна

Прогласени „Топ 100″ најголеми, најмоќни и најуспешни компании на СКСЗМ

Прогласени „Топ 100″ најголеми, најмоќни и најуспешни компании на СКСЗМ

Меѓу првите пет компании се и Алма М, Кипер маркет, Нептун и Даути комерц. Варадар Доломит е најуспешна компанија за 2018 година во изборот „Топ 100″ што го направи Стопанската комора на северозападна Македонија (СКСЗМ). Меѓу првите пет компании се и Алма М, Кипер маркет, Нептун и Даути комерц. Наградата за најголем пораст во последната година ја доби

СКСЗМ ги прогласи ТОП 100 најуспешните компании за 2018 година

СКСЗМ ги прогласи ТОП 100 најуспешните компании за 2018 година

Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија денеска ги објави ТОП 100 најуспешните компании во Македонија. Овој настан е претворен во традиција и се реализира по деветти пат и го прави изборот на најуспешните компании во 2018 година кои имаат постигнато успех врз основа на пет клучни индикатори, како што се: годишнио приход, нето-добивката, бројот

Прогласени „Топ 100“ најголеми, најмоќни и најуспешни компании на СКСЗМ

Прогласени „Топ 100“ најголеми, најмоќни и најуспешни компании на СКСЗМ

Варадар Доломит е најуспешна компанија за 2018 година во изборот „Топ 100“ што го направи Стопанската комора на северозападна Македонија (СКСЗМ). Меѓу првите пет компании се и Алма М, Кипер маркет, Нептун и Даути комерц. Наградата за најголем пораст во последната година ја доби струшката компанија Гајрет, УНИКА е најдобра компанија водена од жена,

Прогласени „Топ 100“ најголеми, најмоќни и најуспешни компании

Прогласени „Топ 100“ најголеми, најмоќни и најуспешни компании

Компанијата „Варадар Доломит“ е прогласена за најуспешна компанија за 2018 година во изборот „Топ 100“ што го направи Стопанската комора на северозападна Македонија (СКСЗМ), додека пак меѓу најдобрите пет влегоа и компаниите Алма М, Кипер маркет, Нептун и Даути комерц. „По деветти пат ги наградуваме најголемите, најсилните и најуспешните компании.

Комората на северозападна Македонија ќе ги промовира 100-те најуспешни компании

Комората на северозападна Македонија ќе ги промовира 100-те најуспешни компании

Стопанската комора на северозападна Македонија денеска ќе го промовира каталогот „Топ 100“. Каталогот е посветен на 100-те најуспешни компании кои се сопстевност на бизнисмени Албанци или се дел и од регионални или меѓународни групации каде доминира албански капитал. На настанот, како што е најавено, ќе се обрати вицепремиерот задолжен за координација

Стопанската комора на северозападна Македонија денеска ќе го промовира каталогот „Топ 100“

Стопанската комора на северозападна Македонија денеска ќе го промовира каталогот „Топ 100“

Стопанската комора на северозападна Македонија денеска ќе го промовира каталогот „Топ 100“. Каталогот е посветен на 100-те најуспешни компании кои се сопстевност на бизнисмени Албанци или се дел и од регионални или меѓународни групации каде доминира албански капитал. На настанот, како што е најавено, ќе се обрати вицепремиерот задолжен за координација

Комората на северозападна Македонија ќе ги промовира 100-те најуспешни компании

Комората на северозападна Македонија ќе ги промовира 100-те најуспешни компании

Стопанската комора на северозападна Македонија денеска ќе го промовира каталогот „Топ 100“. Каталогот е посветен на 100-те најуспешни компании кои се сопственост на бизнисмени Албанци или се дел и од регионални или меѓународни групации каде доминира албански капитал. На настанот, како што е најавено, ќе се обрати вицепремиерот задолжен за координација

Комората на северозападна Македонија ќе ги промовира 100-те најуспешни компании

Комората на северозападна Македонија ќе ги промовира 100-те најуспешни компании

Комората на северозападна Македонија ќе ги промовира 100-те најуспешни компании Стопанската комора на северозападна Македонија денеска ќе го промовира каталогот „Топ 100“. Каталогот е посветен на 100-те најуспешни компании кои се сопстевност на бизнисмени Албанци или се дел и од регионални или меѓународни групации каде доминира албански капитал. На

Комората на северозападна Македонија ќе ги промовира 100-те најуспешни компании

Комората на северозападна Македонија ќе ги промовира 100-те најуспешни компании

Стопанската комора на северозападна Македонија денеска ќе го промовира каталогот „Топ 100“. Каталогот е посветен на 100-те најуспешни компании кои се сопстевност на бизнисмени Албанци или се дел и од регионални или меѓународни групации каде доминира албански капитал. На настанот, како што е најавено, ќе се обрати вицепремиерот задолжен за координација

Комората на северозападна Македонија ќе ги промовира 100-те најуспешни компании

Комората на северозападна Македонија ќе ги промовира 100-те најуспешни компании

Стопанската комора на северозападна Македонија денеска ќе го промовира каталогот „Топ 100“. Каталогот е посветен на 100-те најуспешни компании кои се сопстевност на бизнисмени Албанци или се дел и од регионални или меѓународни групации каде доминира албански капитал. На настанот, како што е најавено, ќе се обрати вицепремиерот задолжен за координација