Милошоски: Заев и Рада политички ја злоупотребија трагедијата на семејството на Мартин

Заев и Рада политички ја злоупотребија трагедијата на семејството на жртвата Мартин Нешковски, а сега овозможија услови убиецот да биде пуштен од затвор прво дома, па потоа и да избега за Холандија!