притисни ентер »

КЛУЧ на врата за објект во кој се ФАТЕНИ танчарки

КЛУЧ на врата за објект во кој се ФАТЕНИ танчарки

Синоќа во периодот од 22:15 часот до 23:45 часот, полициски службеници од СВР Тетово во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во угостителски објект во с.Желино, Тетовско, сопственост на З.С.(49) од с.Желино. При контролата било констатирано дека објектот работи спротивно на прописите на Владата донесени за работа

Затворен локал во Тетовско – работел и покрај забраната, а 13 девојки ги забавувале гостите

Затворен локал во Тетовско – работел и покрај забраната, а 13 девојки ги забавувале гостите

Полицијата синоќа во 23.45 часот извршила контрола во локал во селото Желино, Тетовско, кој работел спротивно на прописите на Владата донесени за угостителските објекти во време на епидемија. Во објектот биле затекнати 19 гости и 13 девојки кои ги забавувале. Од девојките, осум биле државјанки на Република Албанија и пет македонски државјанки. „Сопственикот

Уапсен сопственик на кафеана, во која танчерки ги забавувале гостите

Уапсен сопственик на кафеана, во која танчерки ги забавувале гостите

Во средата, од 22.15 часот до 23.45 часот, полициски службеници од СВР Тетово во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во угостителски објект во село Желино, тетовско, сопственост на З.С.(49) од истото село. При контролата било констатирано дека објектот работи спротивно на прописите на Владата донесени за работа

КЛУЧ на врата за објект во кој се ФАТЕНИ танчарки

КЛУЧ на врата за објект во кој се ФАТЕНИ танчарки

Синоќа во периодот од 22:15 часот до 23:45 часот, полициски службеници од СВР Тетово во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во угостителски објект во с.Желино, Тетовско, сопственост на З.С.(49) од с.Желино. При контролата било констатирано дека објектот работи спротивно на прописите на Владата донесени за работа

13 девојки забавувале гости во ресторан кој работел надвор од дозволеното работно време

13 девојки забавувале гости во ресторан кој работел надвор од дозволеното работно време

Тетовската полиција ноќеска од 22.15 часот до 23.45 часот во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во локал во Желино при што се приведени 14 лица поради работа спротивно на прописи во време на епидемија. –Во објектот биле затекнати 19 лица – гости и 13 женски лица кои ги забавувале гостите. Од нив осум биле

Затворен локал во Тетовско – работел и покрај забраната, а 13 девојки ги забавувале гостите

Затворен локал во Тетовско – работел и покрај забраната, а 13 девојки ги забавувале гостите

Полицијата синоќа во 23.45 часот извршила контрола во локал во селото Желино, Тетовско, кој работел спротивно на прописите на Владата донесени за угостителските објекти во време на епидемија. Во објектот биле затекнати 19 гости и 13 девојки кои ги забавувале. Од девојките, осум биле државјанки на Република Албанија и пет македонски државјанки. „Сопственикот

Полицијата упадна во угостителски објект во Тетово: Затекнати 19 гости и 13 танчерки

Полицијата упадна во угостителски објект во Тетово: Затекнати 19 гости и 13 танчерки

Тетовската полиција ноќеска од 22.15 часот до 23.45 часот во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во локал во Желино при што се приведени 14 лица поради работа спротивно на прописи во време на епидемија. –Во објектот биле затекнати 19 лица – гости и 13 женски лица кои ги забавувале гостите. Од нив осум биле

АКЦИЈА НА МВР: Приведени 14 лица од локал во Желино каде 13 жени забавувале 19 гости

АКЦИЈА НА МВР: Приведени 14 лица од локал во Желино каде 13 жени забавувале 19 гости

Тетовската полиција ноќеска од 22.15 часот до 23.45 часот во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во локал во Желини при што се приведени 14 лица поради работа спротивно на прописи во време на епидемија. – Во објектот биле затекнати 19 лица – гости и 13 женски лица кои ги забавувале гостите. Од нив осум биле

13 девојки забавувале гости во ресторан кој работел надвор од дозволеното работно време

13 девојки забавувале гости во ресторан кој работел надвор од дозволеното работно време

Тетовската полиција ноќеска од 22.15 часот до 23.45 часот во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во локал во Желино при што се приведени 14 лица поради работа спротивно на прописи во време на епидемија. –Во објектот биле затекнати 19 лица – гости и 13 женски лица кои ги забавувале гостите. Од нив осум биле

Тринаесет танчерки и газда на ноќен клуб од тетовско Желино се притворени

Тринаесет танчерки и газда на ноќен клуб од тетовско Желино се притворени

–Во објектот биле затекнати 19 лица – гости и 13 женски лица кои ги забавувале гостите. Од нив осум биле државјанки на Република Албанија и пет македонски државјанки. Сопственикот З.С.(49) од с.Желино  и 13-те женски лица биле лишени од слобода, а по целосно документирање на случајот против нив ќе бидат поднесени соодветни пријави, информира Марјан

Локал во тетовско работел спротивно на прописите во време на корона – кога влегла полицијата имала што да види внатре

Локал во тетовско работел спротивно на прописите во време на корона – кога влегла полицијата имала што да види внатре

Локал во тетовско работел спротивно на прописите во време на корона – кога влегла полицијата имала што да види внатре Тетовската полиција ноќеска од 22.15 часот до 23.45 часот во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во локал во Желини при што се приведени 14 лица поради работа спротивно на прописи во време на

Во Желино лишени од слобода 13 девојки и сопственик на кафеана

Во Желино лишени од слобода 13 девојки и сопственик на кафеана

При контрола во угостителски објект во Желино било констатирано дека се прекршени здравствените протоколи - биле затекнати 19 гости и 13 девојки кои ги забавувале гостите. Осум биле државјанки на Албанија, пет на Македонија. Сопственикот и девојките се лишени од слобода, информира МВР. На 09.06.2021 во периодот од 22.15 часот до 23.45 часот, полициски

Полициска акција во Тетово: Четиринаесет лица приведени во локал

Полициска акција во Тетово: Четиринаесет лица приведени во локал

Тетовската полиција ноќеска од 22.15 часот до 23.45 часот во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во локал во Желини при што се приведени 14 лица поради работа спротивно на прописи во време на епидемија. – Во објектот биле затекнати 19 лица – гости и 13 женски лица кои ги забавувале гостите. Од нив осум биле

Четиринаесет лица приведени во локал поради работење спротивно на прописи за време на епидемија

Четиринаесет лица приведени во локал поради работење спротивно на прописи за време на епидемија

Тетовската полиција ноќеска од 22.15 часот до 23.45 часот во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во локал во Желини при што се приведени 14 лица поради работа спротивно на прописи во време на епидемија. –Во објектот биле затекнати 19 лица – гости и 13 женски лица кои ги забавувале гостите. Од нив осум биле

Затворен угостителски објект во тетовско, приведени 14 лица

Затворен угостителски објект во тетовско, приведени 14 лица

Вчера во периодот од 22.15 часот до 23.45 часот, полициски службеници од СВР Тетово во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во угостителски објект во с. Желино, тетовско, сопственост на З.С.(49) од с. Желино. При контролата било констатирано дека објектот работи спротивно на прописите на Владата донесени за

Затворен угостителски објект во тетовско, приведени 14 лица

Затворен угостителски објект во тетовско, приведени 14 лица

На 09.06.2021 во периодот од 22.15 часот до 23.45 часот, полициски службеници од СВР Тетово во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во угостителски објект во с.Желино, тетовско, сопственост на З.С.(49) од с.Желино. При контролата било констатирано дека објектот работи спротивно на прописите на Владата донесени

Затворен угостителски објект во тетовско, приведени 14 лица

Затворен угостителски објект во тетовско, приведени 14 лица

На 09.06.2021 во периодот од 22.15 часот до 23.45 часот, полициски службеници од СВР Тетово во координација со инспектори од Државниот пазарен инспекторат извршиле контрола во угостителски објект во с.Желино, тетовско, сопственост на З.С.(49) од с.Желино. При контролата било констатирано дека објектот работи спротивно на прописите на Владата донесени