притисни ентер »

Денешна програма на 18. CINEDAYS

Денешна програма на 18. CINEDAYS

Проверете какви филмови ни нуди 18.издание на CINEDAYS  за четврток. КИНО МИЛЕНИУМ 20:00 СИНОНИМИ *ГАЛА премиера режија: Надав Лапид Јоав не наидува баш на најдобар почеток во Париз. Тропа на вратата од еден стан, но открива дека е празен и, додека се капе таму, му ги крадат работите. Меѓутоа, овој млад Израелец е дојден со огромни очекувања. Решен

Стив Абот ќе присуствува на прекцијата на филмот „Смислата на животот“

Стив Абот ќе присуствува на прекцијата на филмот „Смислата на животот“

На CINEDAYS вечерва ќе се одржи проекција на филмот „Смислата на животот“ („Meaning of life“) во 21 часот во кино Фросина, на која ќе присуствува и продуцентот Стив Абот и ќе му биде доделена наградата за Долгогодишното посветено работење на Монти Пајтон. Наградата ќе ја врачи амбасадорката на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска,

Стив Абот ќе присуствува на прекцијата на филмот „Смислата на животот“

Стив Абот ќе присуствува на прекцијата на филмот „Смислата на животот“

На CINEDAYS вечерва ќе се одржи проекција на филмот „Смислата на животот“ („Meaning of life“) во 21 часот во кино Фросина, на која ќе присуствува и продуцентот Стив Абот и ќе му биде доделена наградата за Долгогодишното посветено работење на Монти Пајтон. Наградата ќе ја врачи амбасадорката на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска,

Стив Абот ќе присуствува на прекцијата на филмот „Смислата на животот“

Стив Абот ќе присуствува на прекцијата на филмот „Смислата на животот“

На CINEDAYS вечерва ќе се одржи проекција на филмот „Смислата на животот“ („Meaning of life“) во 21 часот во кино Фросина, на која ќе присуствува и продуцентот Стив Абот и ќе му биде доделена наградата за Долгогодишното посветено работење на Монти Пајтон. Наградата ќе ја врачи амбасадорката на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска,

Синедејс: Вуди Ален распродаден, утре реприза во кино „Милениум“

Синедејс: Вуди Ален распродаден, утре реприза во кино „Милениум“

Вечерашната проекција за филмот„ Дождлив ден во Њујорк“ на Вуди Ален од 20 часот е распродадена. Репризата е закажана за утре (14.11) во кино Милениум. Од 17, 30.              КИНО МИЛЕНИУМ 20:00 ДОЖДЛИВ ДЕН ВО ЊУЈОРК *Гала премиера* режија: Вуди Ален Новата романтична комедија на Вуди Ален ја раскажува приказната за двајца студенти, Гетсби и Ешли,

Стив Абот ќе присуствува на прекцијата на филмот „Смислата на животот“

Стив Абот ќе присуствува на прекцијата на филмот „Смислата на животот“

На CINEDAYS вечерва ќе се одржи проекција на филмот „Смислата на животот“ („Meaning of life“) во 21 часот во кино Фросина, на која ќе присуствува и продуцентот Стив Абот и ќе му биде доделена наградата за Долгогодишното посветено работење на Монти Пајтон. Наградата ќе ја врачи амбасадорката на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска,

Вторничка програма на CINEDAYS

Вторничка програма на CINEDAYS

Еве ја вторничката програма на 18.CINEDAYS КИНО МИЛЕНИУМ 20:00 МРТВИТЕ НЕ УМИРААТ *Гала премиера режија: Џим Џармуш Нешто не е во ред во заспаното гратче Центервил. Месечината е огромна и спуштена многу ниско, часовите на денот стануваат непредвидливи, а животните почнуваат да покажуваат необично однесување. Вестите од градот се страшни и научниците