притисни ентер »

Заев-Олчак: С. Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Заев-Олчак: С. Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Северна Македонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Северна Македонија,  каде оваа мултинационална компанија има партнерски

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Македонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Северна Македонија, каде оваа мултинационална компанија има партнерски

Заев-Олчак: Северна Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите ориентирани кон иновации

Заев-Олчак: Северна Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите ориентирани кон иновации

Северна Македонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Северна Македонија, каде оваа мултинационална компанија има партнерски

Заев-Олчак: Северна Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите ориентирани кон иновации

Заев-Олчак: Северна Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите ориентирани кон иновации

Северна Македонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Северна Македонија, каде оваа мултинационална компанија има партнерски

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Македонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Македонија, каде оваа мултинационална компанија има партнерски однос со

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Македонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Северна Македонија, каде оваа мултинационална компанија има партнерски

Средба на Заев со Јацек Олчак, извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“: Бизнис климата овозможува фер услови за сите компании

Средба на Заев со Јацек Олчак, извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“: Бизнис климата овозможува фер услови за сите компании

Северна Македонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Северна Македонија, каде оваа мултинационална компанија има партнерски

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите

Ова е прва посета на Олчак во Македонија,  каде оваа мултинационална компанија има партнерски однос со „Тутунски Комбинат" – Прилеп во заедничка компанија. На средбата присуствуваа и вицепремиерот за економски прашања и координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, министрите за финансии, Фатмир Бесими, за земјоделство Арјанит Хоџа

Заев-Олчак: Северна Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите ориентирани кон иновации

Заев-Олчак: Северна Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите ориентирани кон иновации

Северна Македонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Северна Македонија, каде оваа мултинационална компанија има партнерски

Заев-Олчак: Oдлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Заев-Олчак: Oдлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Maкедонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Македонија, каде оваа мултинационална компанија има партнерски однос со

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Македонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Северна Македонија, каде оваа мултинационална компанија има партнерски

Заев – Олчак: Северна Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Заев – Олчак: Северна Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Заев – Олчак: Северна Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации К.С. Пред 3 минути Ова е прва посета на Олчак во Северна Македонија, каде оваа мултинационална компанија има партнерски однос со „Тутунски Комбинат" – Прилеп во заедничка компанија / Фото: Влада на Република Северна Македонија

Заев-Олчак: Северна Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Заев-Олчак: Северна Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Северна Македонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Северна Македонија, каде оваа мултинационална компанија има партнерски

Заев-Олчак: Северна Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Заев-Олчак: Северна Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Северна Македонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Северна Македонија, каде оваа мултинационална компанија има партнерски

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Македонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал“, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Македонија, каде оваа мултинационална компанија има партнерски однос со

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Заев-Олчак: Македонија има одлична бизнис клима и можност за развој на компаниите кои се ориентирани кон иновации

Северна Македонија е земја со одлична деловна клима каде компаниите имаат можност за долгорочно планирање и развој на инвестициите, е заклучокот од состанокот на премиерот Зоран Заев со главниот извршен директор на „Филип Морис Интернешанал”, Јацек Олчак. Ова е прва посета на Олчак во Северна Македонија,  каде оваа мултинационална компанија има партнерски