притисни ентер »

Трамп повторно се огласи: Ве молам без насилство!

Трамп повторно се огласи: Ве молам без насилство!

Во своето најново обраќање до нацијата преку соопштение испратено до Фокс Њуз, американскиот претседател Доналд Трамп рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела и ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом расправа за негово отповикување. – Во светло на извештаите за нови демонстрации, ве молам,

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Американскиот претседател, Доналд Трамп, во своето последно обраќање до нацијата преку „Фокс њуз“, рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела, а истовремено ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом зборува за негово отповикување. „По информациите за нови демонстрации, ве молам, не вршете

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Американскиот претседател, Доналд Трамп, во своето последно обраќање до нацијата преку „Фокс њуз“, рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела, а истовремено ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом зборува за негово отповикување. „По информациите за нови демонстрации, ве молам, не вршете

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Американскиот претседател, Доналд Трамп, во своето последно обраќање до нацијата преку „Фокс њуз“, рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела, а истовремено ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом зборува за негово отповикување. „По информациите за нови демонстрации, ве молам, не вршете

Трамп: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Трамп: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Американскиот претседател, Доналд Трамп, во своето последно обраќање до нацијата преку „Фокс њуз“ рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела, а истовремено ги повика Американците да ги смират страстите во време кога Претставничкиот дом зборува за негово отповикување. – По информациите за нови демонстрации, ве молам, не вршете никакво

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Трамп се огласи: Не стојам зад нападот врз Конгресот

Американскиот претседател, Доналд Трамп, во своето последно обраќање до нацијата преку „Фокс њуз“, рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела, а истовремено ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом зборува за негово отповикување. „По информациите за нови демонстрации, ве молам, не вршете

Се огласи Трамп: Не стојам зад нападот на Капитол Хил

Се огласи Трамп: Не стојам зад нападот на Капитол Хил

Американскиот претседател, Доналд Трамп, во своето последно обраќање до нацијата преку „Фокс њуз“ рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела, а истовремено ги повика Американците да ги смират страстите во време кога Претставничкиот дом зборува за негово отповикување. – По информациите за нови демонстрации, ве молам, не вршете никакво

Трамп со ново обраќање: Ве молам без насилства

Трамп со ново обраќање: Ве молам без насилства

Во своето најново обраќање до нацијата преку Фокс њуз, американскиот претседател Доналд Трамп рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела и ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом расправа за негово отповикување. – Во светло на извештаите за нови демонстрации, ве молам, не вршете никакво

Трамп порача дека се противи на насилството и ги повика Фејсбук, Твитер да помогнат за мирна транзиција

Трамп порача дека се противи на насилството и ги повика Фејсбук, Твитер да помогнат за мирна транзиција

Претседателот Доналд Трамп порача дека се противи на насилството, во соопштение што беше прочитано и во Претставничкиот дом додека членовите дебатираат за импичмент поради неговата улога во поттикнувањето на насилничкиот бунт во Капитол минатата недела. Пораката на Трамп во Домот ја прочита републиканскиот претставник Џим Џордан од Охајо. „По повод

Трамп со апел до Американците и до технолошките компании: Трансферот на власта да биде мирен и без насилство

Трамп со апел до Американците и до технолошките компании: Трансферот на власта да биде мирен и без насилство

Претседателот на САД, Доналд Трамп ги повика „сите Американци” да помогнат во „oлабавување на тензиите” и мирен трансфер на власта, истакнувајќи дека не поддржува никакво насилство. Во изјава за телевизијата „Фокс њуз”, тој повика да „нема никакво насилство, никакви нарушувања на законот и никаков вандализам од кој било вид” . – Ова не е тоа за што

Трамп уште еднаш се обрати до народот, повика на смирување на стpaстите и тензиите

Трамп уште еднаш се обрати до народот, повика на смирување на стpaстите и тензиите

Во своето најново обраќање до нацијата преку Фокс њуз, американскиот претседател Доналд Трамп рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела и ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом расправа за негово отповикување. – Во светло на извештаите за нови демонстрации, ве молам, не вршете никакво

Трамп во обраќање замоли да нема насилства

Трамп во обраќање замоли да нема насилства

Во своето најново обраќање до нацијата преку Фокс њуз, американскиот претседател Доналд Трамп рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела и ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом расправа за негово отповикување. – Во светло на извештаите за нови демонстрации, ве молам, не вршете никакво

Трамп со ново обраќање: Ве молам без насилства

Трамп со ново обраќање: Ве молам без насилства

Во своето најново обраќање до нацијата преку Фокс њуз, американскиот претседател Доналд Трамп рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела и ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом расправа за негово отповикување. – Во светло на извештаите за нови демонстрации, ве молам, не вршете никакво

Трамп ги повика Американците да помогнат да се смират тензиите

Трамп ги повика Американците да помогнат да се смират тензиите

Во своето најново обраќање до нацијата преку Фокс њуз, американскиот претседател Доналд Трамп рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела и ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом расправа за негово отповикување. – Во светло на извештаите за нови демонстрации, ве молам, не вршете никакво

Трамп со ново обраќање: Ве молам без насилства

Трамп со ново обраќање: Ве молам без насилства

Во своето најново обраќање до нацијата преку Фокс њуз, американскиот претседател Доналд Трамп рече дека тој не стои зад нападот врз Конгресот минатата недела и ги повика Американците да ги смират страстите, во време кога Претставничкиот дом расправа за негово отповикување. – Во светло на извештаите за нови демонстрации, ве молам, не вршете никакво