притисни ентер »

Realme Pad се појави на нови фотографии

Realme Pad се појави на нови фотографии

МОБИЛНИ , Тренди Realme Pad се појави на нови фотографии 1 минута 1 1 Веќе имавме шанса да видиме како изгледа Realme Pad, а сега дојавувачот OnLeaks нуди фотографии од таблетот со повеќе детали и во две бои. Престојниот Android таблет ќе биде достапен во сива и златна боја. Потврдено е дека куќиштето ќе биде изработено од алуминиум, а видлив е и слотот

Realme Pad се појави на нови фотографии

Realme Pad се појави на нови фотографии

Веќе имавме шанса да видиме како изгледа Realme Pad, а сега дојавувачот OnLeaks нуди фотографии од таблетот со повеќе детали и во две бои. Престојниот Android таблет ќе биде достапен во сива и златна боја. Потврдено е дека куќиштето ќе биде изработено од алуминиум, а видлив е и слотот за паметно пенкало до долните звучници и USB-C портот. Кога станува