10 вкусни јадење од експрес лонец

Освен што може да го забрза и олесни готвењето, експрес лонецот може да биде одличен и за подготовка на здрави и хранливи намирници. Во продолжение прочитајте совети за јадења кои можете да ги подготвите во експрес лонец. 1. Вариво од говедско месо Ова јадење може да биде збогатено со било кој зеленчук кој ќе ви падне на памет, а за згуснување може