притисни ентер »

Како несвесно го уништувате својот мобилен телефон?

Како несвесно го уништувате својот мобилен телефон?

Мобилните телефони, во денешно време, се неизоставен дел од нашето секојдневие и едноставно, како да ни се залепени за рацете. Но, дали се однесувате одговорно кон својот уред? Дали можеби го изложувате на опасност, со која му го скратувате рокот на траење. Прочитајте дали практикувате некоја од следните навики: Изложување на вода и пареа Вашиот мобилен

Наскоро еден универзален полнач за сите мобилни телефони

Наскоро еден универзален полнач за сите мобилни телефони

Нервозите со полначите за мобилни телефони и нивните различни влезови за полнење наскоро ќе завршат – доаѓа еден универзален полнач!. Според статистичките податоци за Европа, годишно се фрлаат 51.000 тони полначи за мобилни телефони. Комисијата за внатрешен пазар и заштита на потрошувачите при Европскиот парламент расправала за воведување единствен

ЕУ од следната година воведува универзален полнач за сите мобилни

ЕУ од следната година воведува универзален полнач за сите мобилни

Комисијата за внатрешен пазар и заштита на потрошувачите во Европскиот парламент расправаше за обврската да се воведе универзален полнач за сите мобилни телефони и помали електронски уреди. Потпретседателката на европските социјалисти, Билјана Борзан, рече дека стандардизацијата на полначите може да започне веќе од наредната година. „Ова е многу добра

ЕУ од следната година воведува универзален полнач за сите мобилни

ЕУ од следната година воведува универзален полнач за сите мобилни

Комисијата за внатрешен пазар и заштита на потрошувачите во Европскиот парламент расправаше за обврската да се воведе универзален полнач за сите мобилни телефони и помали електронски уреди. Потпретседателката на европските социјалисти, Билјана Борзан, рече дека стандардизацијата на полначите може да започне веќе од наредната година. „Ова е многу добра

Наскоро, еден полнач за сите телефони

Наскоро, еден полнач за сите телефони

Комисијата за внатрешен пазар и заштита на потрошувачите на Европскиот парламент расправаше за воведување на единствен полнач за сите мобилни уреди и помали електронски уреди. Според Билјана Борзан, потпретседател на европските социјалисти, овие промени би можеле да се спроведат уште следната година. „Ова е добра вест за граѓаните. Секој има неколку

Од следната година еден полнач за сите мобилни телефони

Од следната година еден полнач за сите мобилни телефони

Според податоците на европската статистика годишно се фрлаат 51.000 тони полначи за мобилни телефони. Комисијата за внатрешен пазар и заштита на потрошувачите при Европскиот парламент расправала за воведување единствен полнач за сите мобилни апарати и помали електронски уреди. Според потпретседателката на европските социјалисти Биљана Борзан, овие

Универзален полнач за сите мобилни телефони ќе биде воведен наредната година

Универзален полнач за сите мобилни телефони ќе биде воведен наредната година

Според податоците на европската статистика годишно се фрлаат 51.000 тони полначи за мобилни телефони. Комисијата за внатрешен пазар и заштита на потрошувачите при Европскиот парламент расправала за воведување единствен полнач за сите мобилни апарати и помали електронски уреди. Според потпретседателката на европските социјалисти Биљана Борзан, овие

Од следната година еден полнач за сите телефони

Од следната година еден полнач за сите телефони

Според европската статистика, 51 000 тони полначи се фрлаат годишно. Комисијата за внатрешен пазар и заштита на потрошувачите на Европскиот парламент расправаше за воведување на единствен полнач за сите мобилни уреди и помали електронски уреди. loading... Според Билјана Борзан, потпретседател на европските социјалисти, овие промени би можеле да се