притисни ентер »

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Во Собранието на Република Македонија секој пратеник одлучува сам, според своето убедување и нема, ниту ќе има притисоци врз народните избраници и нивното движење е слободно, се наведува во соопштенито од собраниската прес-служба. Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, најостро ги демантира информациите изнесени од лидерот

Џафери: Не е точно дека тројца пратеници се држат заклучени во Собранието

Џафери: Не е точно дека тројца пратеници се држат заклучени во Собранието

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, ги демантира информациите изнесени од лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев , дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор, Џес Бејли, држат тројца пратеници заклучени во Собранието. „Се работи за класична дезинформација, со цел да се нанесе штета на угледот на Собранието

Џафери: Не е точно дека тројца пратеници се држат заклучени во Собранието

Џафери: Не е точно дека тројца пратеници се држат заклучени во Собранието

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, ги демантира информациите изнесени од лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев , дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор, Џес Бејли, држат тројца пратеници заклучени во Собранието. „Се работи за класична дезинформација, со цел да се нанесе штета на угледот на Собранието

Џафери: Не е точно дека тројца пратеници се држат заклучени во Собранието

Џафери: Не е точно дека тројца пратеници се држат заклучени во Собранието

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, ги демантира информациите изнесени од лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев , дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор, Џес Бејли, држат тројца пратеници заклучени во Собранието. „Се работи за класична дезинформација, со цел да се нанесе штета на угледот на Собранието

Џафери: Дезинформации се дека по налог на Бејли тројца пратеници се држат заклучени во Собранието

Џафери: Дезинформации се дека по налог на Бејли тројца пратеници се држат заклучени во Собранието

Претседателот на македонското Собрание, Талат Џафери ги демантира информациите изнесени од Јанко Бачев. „Претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Талат Џафери, најостро ги демантира информациите изнесени од лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, најостро ги демантира информациите изнесени од лидерот на „Единствена Македонија" Јанко Бачев, дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор Џес Бејли држат тројца пратеници заклучени во Собранието. „Ја информираме јавноста дека се работи за класична

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Ја информираме јавноста дека се работи за класична дезинформација, со цел да се нанесе штета на угледот на Собранието и на процесот на ЕУ и НАТО интеграциите на Република Македонија. Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, најостро ги демантира информациите изнесени од лидерот на „Единствена Македонија” Јанко Бачев, дека претставници

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, најостро ги демантира информациите изнесени од лидерот на „Единствена Македонија" Јанко Бачев, дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор Џес Бејли држат тројца пратеници заклучени во Собранието. – Ја информираме јавноста дека се работи за класична

Џафери: Нема притисоци врз пратеници, никој не е заклучен

Џафери: Нема притисоци врз пратеници, никој не е заклучен

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, најостро ги демантира информациите изнесени од лидерот на „Единствена Македонија“ Јанко Бачев, дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор Џес Бејли држат тројца пратеници заклучени во Собранието. – Ја информираме јавноста дека се работи за класична

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, најостро ги демантира информациите изнесени од лидерот на „Единствена Македонија“ Јанко Бачев, дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор Џес Бејли држат тројца пратеници заклучени во Собранието. – Ја информираме јавноста дека се работи за класична

Џафери: Не е точно дека тројца пратеници се држат заклучени во Собранието

Џафери: Не е точно дека тројца пратеници се држат заклучени во Собранието

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, ги демантира информациите изнесени од лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор, Џес Бејли, држат тројца пратеници заклучени во Собранието. „Се работи за класична дезинформација, со цел да се нанесе штета на угледот на Собранието

Џафери - Во Собрание не се држат заклучени пратеници

Џафери - Во Собрание не се држат заклучени пратеници

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, најостро ги демантира информациите изнесени од лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор Џес Бејли држат тројца пратеници заклучени во Собранието, соопштуваат собраниските служби. Од таму велат дека се работи за класична

Бачев: Бејли и Стивенсон вршат притисок врз пратеници заклучени во Собрание

Бачев: Бејли и Стивенсон вршат притисок врз пратеници заклучени во Собрание

Американскиот амбасадор, Џес Бејли заедно со Дејвид Стивенсон држат тројца пратеници заклучени во Собрание, обвини лидерот на „Единствена Македонија“, Јанко Бачев, на протестите пред законодавниот дом. „Пред 15 минути ни стигна информација дека седницата е одложена, а тројца пратеници не ги прифаќаат барањата на Беса. Тие биле заклучени во Собранието

Бачев: Белји и Стивенсон вршат притисок врз пратеници заклучени во Собрание

Бачев: Белји и Стивенсон вршат притисок врз пратеници заклучени во Собрание

Американскиот амбасадор, Џес Бејли заедно со Дејвид Стивенсон држат тројца пратеници заклучени во Собрание, обвини лидерот на „Единствена Македонија“, Јанко Бачев, на протестите пред законодавниот дом. „Пред 15 минути ни стигна информација дека седницата е одложена, а тројца пратеници не ги прифаќаат барањата на Беса. Тие биле заклучени во Собранието

Џафери: Лага е дека по налог на Бејли се држат тројца пратеници под клуч во Собранието

Џафери: Лага е дека по налог на Бејли се држат тројца пратеници под клуч во Собранието

Претседателот на Собранието Талат Џафери најостро ги демантира информациите изнесени од лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор Џес Бејли држат тројца пратеници заклучени во Собранието, соопшти кабинетот на Џафери. – Ја информираме јавноста дека се работи за класична

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, најостро ги демантира информациите изнесени од лидерот на „Единствена Македонија“, Јанко Бачев, дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор Џес Бејли држат тројца пратеници заклучени во Собранието. – Ја информираме јавноста дека се работи за класична

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Џафери: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, најостро ги демантира информациите изнесени од лидерот на „Единствена Македонија“ Јанко Бачев, дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор Џес Бејли држат тројца пратеници заклучени во Собранието. – Ја информираме јавноста дека се работи за класична

Џафери го демантира Бачев: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Џафери го демантира Бачев: Во Собранието секој пратеник одлучува сам и нема притисоци

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, најостро ги демантира информациите изнесени од лидерот на „Единствена Македонија“ Јанко Бачев, дека претставници од американската амбасада, по налог на американскиот амбасадор Џес Бејли држат тројца пратеници заклучени во Собранието. – Ја информираме јавноста дека се работи за класична