Осум промени на градите кои укажуваат на сериозен здравствен проблем

Понекогаш треба и самите да се прегледате, па ако забележите некоја од следниве промени, многу е важно што побрзо да се јавите кај вашиот лекар. За голем број жени, градите се последното место на кое би правеле преглед без да почувствуваат болка или некоја чудна промена. Меѓутоа, важно е да се грижите за нив и да ги следите сите евентуални промени