Како го научив маж ми да ми кажува „Те сакам“

Дали имате партнер кој не кажува „Те сакам“? Една жена го пронајде лекот и си ги скрати главоболките. „Те сакам“ се два збора кои може да направат чуда. Но, за жал, не секому му е комфорно да ги кажува. Една жена која се нервирала затоа што маж ѝ не бил способен вербално да ѝ ја искаже љубовта смислила трик. „Ова е навистина важно. Јас вербално изразувам