притисни ентер »

Сите би сакале кај неа на обука! Израелската воена ветеранка го одзема здивот: Обожувам да држам пиштол, тогаш се чувствувам многу моќно

Сите би сакале кај неа на обука! Израелската воена ветеранка го одзема здивот: Обожувам да држам пиштол, тогаш се чувствувам многу моќно

Сите би сакале кај неа на обука! Израелската воена ветеранка го одзема здивот: Обожувам да држам пиштол, тогаш се чувствувам многу моќно Орин Џули, ветеранка на израелската IDF, е позната на социјалните мрежи како самопрогласена “кралица на оружјето”, а вели дека е љубоморна на американските закони за огнено оружје бидејќи не се остри како израелските

Мажите би сакале да одат кај неа на обука: Израелска воена ветеранка која го одзема здивот (ВИДЕО)

Мажите би сакале да одат кај неа на обука: Израелска воена ветеранка која го одзема здивот (ВИДЕО)

Орин Џул, израелска ветеранка на Инстаграм е позната како „Кралица на оружјето“, а како што вели љубоморна е на американците поради законите за оружје кои не се така строги како во Израел. Таа побарала да влезе во воените сили во 2012 година, па почнала да поставува видеа и фотографии од вештините кои ги поседува и способноста да управува со оружје

ФОТО: Воена ветеранка која го одзема здивот, сите сакаат кај неа на обука - „Обожавам да држам пиштол“

ФОТО: Воена ветеранка која го одзема здивот, сите сакаат кај неа на обука - „Обожавам да држам пиштол“

Орин Џули, ветеранка на израелскиот ИДФ позната е по друштвените мрежи како самонаречена „Кралица на оружјето„ и вели дека е љубоморна на американските закони за огнено оружје, бидејќи не се остри како во Израел. View this post Џули изјавила дека САД имаа најдобри закони за оружје на светот и ја споделила својата фруситрација дека и покрај нејзините

СИТЕ БИ САКАЛЕ КАЈ НЕА НА ОБУКА: Обожавам да го држам пиштолот, тогаш се чувствувам моќно! (ВИДЕО)

СИТЕ БИ САКАЛЕ КАЈ НЕА НА ОБУКА: Обожавам да го држам пиштолот, тогаш се чувствувам моќно! (ВИДЕО)

Таа побарала да биде во борбените сили, кога почнала задолжителна воена служба во 2012-та година. Наместо тоа, добила комфорно биро. Орин Џули, ветеранка на израелската IDF, е позната на социјалните мрежи како самопрогласена „кралица на оружјето”, а вели дека е љубоморна на американските закони за огнено оружје бидејќи не се остри како израелските

Сите би сакале кај неа на обука! Израелската воена ветеранка го одзема здивот: Обожувам да држам пиштол, тогаш се чувствувам многу моќно

Сите би сакале кај неа на обука! Израелската воена ветеранка го одзема здивот: Обожувам да држам пиштол, тогаш се чувствувам многу моќно

Орин Џули, ветеранка на израелската IDF, е позната на социјалните мрежи како самопрогласена "кралица на оружјето", а вели дека е љубоморна на американските закони за огнено оружје бидејќи не се остри како израелските. Џули за "Daily Caller" изјавила дека САД имаат најдобри закони за оружје на светот и ја изразила својата фрустрација дека, и покрај