притисни ентер »

(Видео) Мадуро демонстрира сила: Голема воена вежба среде кризата во Венецуела

(Видео) Мадуро демонстрира сила: Голема воена вежба среде кризата во Венецуела

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро, го прогласи почетокот на големите воено-цивилни вежби – „Двесте години Ангостура 2019″, во кои ќе уствуваат припадници на редовната војска и резервисти. Во пресрет на почетокот на воените вежби, Мадуро пристигна во државата Миранда, кој се наоѓа во близина на Каракас, каде изврши надзор на воената опрема,

(Видео) Мадуро демонстрира сила: Голема воена вежба среде кризата во Венецуела

(Видео) Мадуро демонстрира сила: Голема воена вежба среде кризата во Венецуела

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро, го прогласи почетокот на големите воено-цивилни вежби – „Двесте години Ангостура 2019″, во кои ќе уствуваат припадници на редовната војска и резервисти. Во пресрет на почетокот на воените вежби, Мадуро пристигна во државата Миранда, кој се наоѓа во близина на Каракас, каде изврши надзор на воената опрема,

(Видео) Мадуро демонстрира сила: Голема воена вежба среде кризата во Венецуела

(Видео) Мадуро демонстрира сила: Голема воена вежба среде кризата во Венецуела

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро, го прогласи почетокот на големите воено-цивилни вежби – „Двесте години Ангостура 2019″, во кои ќе уствуваат припадници на редовната војска и резервисти. Во пресрет на почетокот на воените вежби, Мадуро пристигна во државата Миранда, кој се наоѓа во близина на Каракас, каде изврши надзор на воената опрема,

Мадуро демонстрира сила: Голема воена вежба сред кризата во Венецуела (видео)

Мадуро демонстрира сила: Голема воена вежба сред кризата во Венецуела (видео)

Претседателот на Венецуела Николас Мадуро го прогласи почетокот на големите воено-цивилни вежби – „Двесте години Ангостура 2019“, во кои ќе уствуваат припадници на редовната војска и резервисти. Во пресрет на почетокот на воените вежби Мадуро пристигна во државата Миранда, која се наоѓа во близина на Каракас, каде што изврши надзор на воената опрема,

Венецуела во криза, Мадуро ја почнува најголемата воена вежба

Венецуела во криза, Мадуро ја почнува најголемата воена вежба

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро вчера официјално ја почна најголемата воена вежба во земјата, што беше пренесувано во живо на националната телевизија. Пред да почнат воените вежби, претседателот пристигна во северната покраина Миранда за да ја прегледа воената опрема, вклучувајќи ги руските ракетни лансери што ги користат венецуелските вооружени

Венецуела во криза, Мадуро ја почнува најголемата воена вежба

Венецуела во криза, Мадуро ја почнува најголемата воена вежба

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро вчера официјално ја почна најголемата воена вежба во земјата, што беше пренесувано во живо на националната телевизија. Пред да почнат воените вежби, претседателот пристигна во северната покраина Миранда за да ја прегледа воената опрема, вклучувајќи ги руските ракетни лансери што ги користат венецуелските вооружени

(Видео) Мадуро демонстрира сила: Голема воена вежба среде кризата во Венецуела

(Видео) Мадуро демонстрира сила: Голема воена вежба среде кризата во Венецуела

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро, го прогласи почетокот на големите воено-цивилни вежби – „Двесте години Ангостура 2019″, во кои ќе уствуваат припадници на редовната војска и резервисти. Во пресрет на почетокот на воените вежби, Мадуро пристигна во државата Миранда, кој се наоѓа во близина на Каракас, каде изврши надзор на воената опрема,

(Видео) НАЈГОЛЕМИТЕ BOEHИ ВЕЖБИ ВО ИСТОРИЈАТА НА ВЕНЕЦУЕЛА: Претседателот Николас Мадуро  го најави почетокот на најголемите вoeни вежби во историјата на земјата!

(Видео) НАЈГОЛЕМИТЕ BOEHИ ВЕЖБИ ВО ИСТОРИЈАТА НА ВЕНЕЦУЕЛА: Претседателот Николас Мадуро го најави почетокот на најголемите вoeни вежби во историјата на земјата!

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро го најави почетокот на најголемите вoeни и цивилни вежби во историјата на таа земја, „Двесте години од Ангостур 2019“, вклучувајќи ги членовите на редовната apмиja и резервисти. Во предвечерието на воените вежби, претседателот пристигна во државата Миранда, во близина на Каракас, каде што изврши инспекција на

ВИДЕО: Мадуро покажа дека ја има најсилната армија на континентот - ја подигна цела војска на нозе

ВИДЕО: Мадуро покажа дека ја има најсилната армија на континентот - ја подигна цела војска на нозе

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро го прогласи почетокот на најголемите воено-цивилни вежби, „Двесте години Ангостура 2019“ во историјата на таа земја, во кои учествуваат припадници на редовната војска и резервисти. Пред почетокот на воените вежби, претседателот стигнал во државата Миранда, која се наоѓа во близина на Каракас, каде изврши инспекција

Мадуро покажал дека има најмоќна армија на континентот! Ја кренал целата војска на нозе: Еве како изгледа кога тие демонстрираат сила

Мадуро покажал дека има најмоќна армија на континентот! Ја кренал целата војска на нозе: Еве како изгледа кога тие демонстрираат сила

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро, го прогласил почетокот на најголемите воени-цивилни вежби - "Двесте години Ангостура 2019" - во историјата на таа земја, во која ќе учествуваат припадници на редовната војска и резервисти. Пред почетокот на воените вежби претседателот пристигнал во државата Миранда, која се наоѓа во близина на Каракас, каде

Мадуро покажал дека има најмоќна армија на континентот1 Ја кренал целата војска на нозе: Еве како изгледа кога тие демонстрираат сила

Мадуро покажал дека има најмоќна армија на континентот1 Ја кренал целата војска на нозе: Еве како изгледа кога тие демонстрираат сила

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро, го прогласил почетокот на најголемите воени-цивилни вежби - "Двестотини години Ангостура 2019" - во историјата на таа земја, во која ќе учествуваат припадници на редовната војска и резервисти. Пред почетокот на воените вежби претседателот пристигнал во државата Миранда, која се наоѓа во близина на Каракас,

Мадуро брутално ја нападнал Америка: Ни ги украдовте парите, па ни нудите тоалетна хартија! Нема да го дозволиме ова евтино шоу кое треба да нè понижи

Мадуро брутално ја нападнал Америка: Ни ги украдовте парите, па ни нудите тоалетна хартија! Нема да го дозволиме ова евтино шоу кое треба да нè понижи

"Венецуела нема да го дозволи лажното шоу со хуманитарната помош од САД", изјавил вчера претседателот на таа земја, Николас Мадуро. "Хуманитарната помош се претвори во шоу за да се оправда државниот преврат, тоа е евтино шоу кое треба да не понижи. Тие блокираа речиси 10 милиони долари, наше злато, пари од нафта, а сега ни нудат 20 милиони? Венецуела

Мадуро: Ќе ја спречам шоу програмата со достава на хуманитарна помош

Мадуро: Ќе ја спречам шоу програмата со достава на хуманитарна помош

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро изјави дека ќе ја спречи ,,шоу програмата” со достава на хуманитарна помош, која започна да пристигнува до границата на Венецуела и Колумбија. ,,Венецуела нема да толерира шоу програма за наводна хуманитарна помош, бидејќи ние од никого не просиме”, рече Мадуро на конференција за новинарите. Тој ја осуди ,,пристрасноста

Мадуро: Ќе ја спречам шоу програмата со достава на хуманитарна помош

Мадуро: Ќе ја спречам шоу програмата со достава на хуманитарна помош

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро изјави дека ќе ја спречи ,,шоу програмата” со достава на хуманитарна помош, која започна да пристигнува до границата на Венецуела и Колумбија. ,,Венецуела нема да толерира шоу програма за наводна хуманитарна помош, бидејќи ние од никого не просиме”, рече Мадуро на конференција за новинарите. Тој ја осуди ,,пристрасноста

Мадуро: Ќе ја спречам шоу програмата со достава на хуманитарна помош

Мадуро: Ќе ја спречам шоу програмата со достава на хуманитарна помош

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро изјави дека ќе ја спречи ,,шоу програмата” со достава на хуманитарна помош, која започна да пристигнува до границата на Венецуела и Колумбија. ,,Венецуела нема да толерира шоу програма за наводна хуманитарна помош, бидејќи ние од никого не просиме”, рече Мадуро на конференција за новинарите. Тој ја осуди ,,пристрасноста

Мадуро одбива да ја прими хуманитарната помош од странство

Мадуро одбива да ја прими хуманитарната помош од странство

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро, чиј легитимитет е доведен во прашање по одлуката на повеќе земји да го признаат спикерот на Националното собрание, Хуан Гуаидо за привремен шеф на државата, денеска и нареди на армијата да не дозволи влез во земјата на хуманитарна помош од странство. Мадуро оцени дека во Венецуела „нема хумaнитрана криза“ и

Мадуро одбива да прими хуманитарна помош од странство: Не сакаме евтино шоу

Мадуро одбива да прими хуманитарна помош од странство: Не сакаме евтино шоу

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро, чии легитимитет е доведен во прашање по одлуката на повеќе земји да го признаат спикерот на Националното собрание, Хуан Гуаидо за привремен шеф на државата, денеска и нареди на армијата да не дзоволи влез во земјата на хуманитарна помош од странство. Мадуро оцени дека во Венецуела „нема хумaнитрана криза“ и

Мадуро одбива да прими хуманитарна помош од странство: Не сакаме евтино шоу

Мадуро одбива да прими хуманитарна помош од странство: Не сакаме евтино шоу

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро, чии легитимитет е доведен во прашање по одлуката на повеќе земји да го признаат спикерот на Националното собрание, Хуан Гуаидо за привремен шеф на државата, денеска и нареди на армијата да не дзоволи влез во земјата на хуманитарна помош од странство. Мадуро оцени дека во Венецуела „нема хумaнитрана криза“ и

Мадуро: Ќе ја спречам шоу програмата со достава на хуманитарна помош

Мадуро: Ќе ја спречам шоу програмата со достава на хуманитарна помош

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро изјави дека ќе ја спречи ,,шоу програмата” со достава на хуманитарна помош, која започна да пристигнува до границата на Венецуела и Колумбија. ,,Венецуела нема да толерира шоу програма за наводна хуманитарна помош, бидејќи ние од никого не просиме”, рече Мадуро на конференција за новинарите. Тој ја осуди ,,пристрасноста

Мадуро: Ни ги украдовте парите и потоа нудите тоалетна хартија

Мадуро: Ни ги украдовте парите и потоа нудите тоалетна хартија

"Венецуела нема да дозволи лажна претстава со американската хуманитарна помош", изјави Николас Мадуро, претседател на таа земја во петокот. "Хуманитарната помош се претвори во шоу за да го оправда државниот удар, тоа е ефтино шоу кое треба да не понижи. САД и Британија блокираа околу 10 милиони долари, ни го заробија нашето злато од државните резерви